2017. szeptember 20., szerda

Bobby Lashley jelenglegi helyzete a GFW-el

Bobby Lashley a múlt heti GFW IMPACT adáson bejelentette, hogy ez volt az utolsó estélye az Impact zónában. Ott hagyja a birkózást, és csak az MMA-re fog koncentrál

lashleyupdate-1024x576.png
Fotó: Impact Wrestling
Bobby Lashley hetek óta gondolkozott azon, hogy miként folytassa a sportolói karrierjét. Mind a birkózást mind a vegyes harcművészetet szívesen űzné, de Dean Lambert, az American Top Team vezetője elcsábítaná Lashley-t a pankráció világától, hogy csak az MMA-vel álljon szerződésben. A vita a két cég között hetek óta tart, ami nem egyszer tettlegességig is fajult. Jim Cornette és a GFW vezetősége nem szívesen engedné el a legnagyobb tehetségét, de Lashley  nem kíván tovább ott dolgozni ahol nem értékelik a munkáját. Cornette még egy utolsó mérkőzést kiírt Moose ellen a korábbi bajnoknak, ami szintén nem tiszta győzelemmel zárult, ugyanis az ATT-s srácok közbe avatkoztak. Az eset után Jim Cornette és a GFW vezetősége újból vitába keveredett az American Top Team-el.
Az ImpactWrestling.com azóta kiadott egy hivatalos közleményt az incidensel kapcsolatban, amiben Jim Cornett így nyilatkozott:
"Lashley és az American Top Team csütörtöki IMPACT! adásán elkövetett gyalázatos cselekedetei miatt úgy döntöttünk, hogy nem engedjük Bobby feltétel nélküli szabadon bocsátását az érvényes szerződésből. Lashley szükség esetén rendelkezésünkre áll."

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal