2017. december 20., szerda

Áprilisban érkezik az Impact Wrestling jövő évi első PPV-je, a Lockdown

Bá hivatalosan a cég még nem jelentette be, Dave Meltzer a héten már tett utalást arra, hogy az Impact Wrestling jövő évi első PPV adása áprilisban kerül megrendezésre. Ez a rajongók által már jól ismert Lockdown lesz.

Fotó: PWManina
Arról már korábban is tudni lehetett, hogy az Impact Wrestling szeretné jövőre visszahozni, az egyik legnagyobb élő showját, a Lockdown PPV-t. Most a Wrestling Observer-től Dave Meltzer azzal a hírrel ált elő a rajongóknak, miszerint a PPV-nek már meg is van a kitűzött dátuma, ami április 22, két héttel a WrestleMania 34 után. A cég ezzel a lépéssel minden bizonnyal az elmúlt évben elvesztett közönségét szeretné vissza csalogatni. Aki figyelemmel kísérte a TNA PPV adásait, az emlékezhet rá, hogy 2005-től 2012-ig a cég minden évben megrendezte ezt az eseményt. Ki ne emlékezne az elhíresült Lethal Lockdown valamint az Xscape meccsek áttörő sikereire. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/


Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal