2017. szeptember 23., szombat

2017. 09. 21. IMPACT! - Összefoglaló

A jövő héten megrendezésre kerülő Victory Road előtti adásban, a múlt heti No.1 Contender jogot nyerő Johnny Impact-nek újra bizonyítania kell, hogy ő érdemli meg legjobban a kihívói címet, a Global Champion Eli Drake Mexikóban teszi kockára a bajnoki övét, EC3 összeáll Eddie Edwards-al hogy megküzdjenek a múlt héten debütáló Pagano és El Hijo Del Fantasma csapata ellen, és felpezsdül az élet a Knockouts részlegen is.

Az adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá.

A csütörtök esti IMPACT! adás a múlt héten történ fontosabb események összefoglalójával indul, többek között Johnny Impact Low-Ki elleni győzelme kerül előtérbe aminek a tétje a kötelező kihívójog volt. A múlt heti Adonis és Drake féle támadás nem múlt el nyomtalanul, Impact dühösen lép a kötelek közé, és nem tud várni a Victory Road-ig, még ma este meg akar küzdeni az aktuális bajnokkal. Helyette azonban Km érkezik aki elmondja, hogy Drake nincs az Impact zónában, jelenleg Mexikóban tartózkodik. Johnny ezt nem hiszi el, mert látta az autóját a parkolóban. Km-nek sikerül kiharcolnia, hogy Impact tegye kockára az első számú kihívójogot ellene. Johnny le is győzi az este első akadályát, akkor még nem tudván, hogy nem ez lesz az utolsó megmérettetése.

Az esti mérkőzésre készülő Pagano és El Hijo Del Fantasma egy ismeretlen emberrel beszél a backstageben.

Taya Valykire vs. Ava Storie
Azt már megszokhattuk Taya Valkyrie-től, hogy nem bíbelődik sokat az ellenfeleivel, és ez most sem volt másképp. Ava Storie-nak hamar megmutatta a Valhallába vezető utat a Double Chickenwings Facebuster-t használva. A győztes a meccs után mikrofont ragad, és elmondja, hogy azért szerződött a céghez, hogy meghódítsa a Knockouts divíziót, és úgy gondolja, hogy megérdemel egy bajnoki címmérkőzést. Ekkor érkezik Rosemary, aki nevetségesnek tartja Taya ötletét, és egyben meg is megtámadja. Ezt az aktuális női bajnok Sienna sem nézi tétlenül, ő is a ringbe siet, és neki esik Rosemary-nek, amit viszont Allie nem hagy annyiban. Taryn Terrell is csatlakozik hozzájuk. A közönség Gail Kim nevét skandálja, aki meg is érkezik, és immáron hárman sikerül felülkerekedniük a Taya, Sienna, Taryn alkotta trión.

A múlt héten Mexikóba utazó o.V.e csapat ott maradt még egy rövid ideig Tijuanaban, és egy VIP klubban pihenték ki az LAX elleni vereségüket. A buli azonban nem úgy alakul ahogy tervezték, mert az LAX-es srácok is megjelennek. Jövő héten újra megmérkőzik a két csapat egymással a Tag Team címért.
Scott D'Amore a cég új részlegét figyeli. A Global Forged lehetőséget ad feltörekvő pankrátoroknak a céljuk elérésében.
Petey Williams a Canadian Destroyer vissza emlékezik a múltban elért sikereire az X-Divízióban, és elmondja, hogy le akarja győzni Trevor Lee-t, és újra meg akarja nyerni az X-Divison bajnoki címet.
Grado az új munkahelyén a Park, Park & Park sport menedzsment részlegén látszólag élvezi a munkát, és örül, hogy nem kellett elhagynia az Egyesült Államokat.

IMPACT Grand Champion EC3 & Eddie Edwards vs. Pagano & El Hijo del Fantasma
Nem sűrűn lehet EC3-t látni egy csapatban, főleg nem Eddie Edwards-al de miután múlt héten segítettek egymásnak a Grand Championship utáni támadásnál, most összeálltak, hogy bosszút álljanak a mexikói pankrátorokon. A győzelem azonban elmarad, mert az AAA szervezettől érkező Texano Jr. megtámadja Edwards-ot mikor a bíró nem figyel oda. Fantasma és Pagano a győzelmi ünneplés helyett az új társukkal inkább folytatják amit elkezdtek, és megtámadják Carter-t és Eddie-t egy kötelet használva. Ekkor érkezik James Storm és segít a megtámadott párosnak. A Cowboy a szegmens végén kezet ráz Edwards-al és mélyen a szemébe néz EC3-nek emlékeztetvén a Slammiversary-n történtekre.

A háttérben Johnny Impact Eli Drake keresése közben belefut Pagano, Fantasma és Texano Jr. párosába, akik közlik vele, hogy Drake még mindig Mexikóban van, majd Texano nem tetszését fejezi ki Johnny iránt. Impact erre azt feleli, ha Drake valóban Mexikóban van, akkor Texano Jr. lesz a ma esti második ellenfele.

Mahabali Shera vs. Kongo Kong
A két nagyfiú rögtön egymásnak esik a gong után, ami várható is volt, ismerve a kapcsolatukat egymással. Miután Shera a vállára kapja Kongo-t, már azt gondolnánk, hogy talán valakinek sikerül végre legyőznie az óriást, az rögtön válaszol az indiainak egy Headbutt-al és egy ágyúgolyóval. Majd következett egy hatalmas Splash a 180 kilós Kong-tól, ami után Shera már nem tudta folytatni a mérkőzést.

Egy összefoglaló videóval folytatódik az adás. Moose a Bobby Lashley-vel történt eseményeket összegzi. A korábbi Grand Champion-nak röviden csak annyi a véleménye, hogy Lashley egy B*tch.

Johnny Impact vs. Texano Jr. - No.1 Contender Match
Ez Johnny második mérkőzése az este folyamán. Kiegyenlített harcot láthattunk a két fél között. Miután Johhny már készül a visszaszámlálásra, Texano pinelni próbálja hátulról, de nem sikerül neki. Impact erre válaszként kicsúszva a ringből ad egy German Suplex-et Texanonak, amit követ a befejező mozdulat a Starship Pain. Johnny ezen a megpróbáltatáson is túl van, marad Eli Drake első számú kihívója a Global bajnoki címért.

Taya, Sienna és Taryn Terrell meglátogatja Karen Jarrett-et az irodájában, és kérik, hogy írjon ki egy hat emberes mérkőzést ő köztük és Gail Kim, Allie és Rosemary csapata ellen. Karen eleget tesz a kérésüknek, jövő héten megmérkőzhetnek egymással.

Eli Drake vs. Bronce - GFW Global Championship Match
Eli Drake elutazott Mexikóba, és az AAA szervezet egyik legtehetségesebb fiatal birkózója ellen tette kockára a bajnoki címét. A mexikói tömeg már a mérkőzés előtt nem szimpatizált az aktuális bajnokkal, de Drake nem barátkozni ment, Bronce kézfogását sem fogadta el. A fürge mozgású kihívó megpróbálta gyors mozdulatokkal sarokba szorítani Drake-et, de a címvédő megállíthatatlan volt az este folyamán, és a Gravy Train-t használva sikerült megnyerni a meccset, ezzel folytatva a bajnoki uralkodását.

Fotók: ImpactWrestling.com

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal