2017. december 23., szombat

IMPACT! 2017. December 21. Best of 2017 1.rész - Összefoglaló

Az utolsó két év végi IMPACT! adás a 2017-es esztendő legjobb pillanatait foglalja össze. Az első részben láthatjuk, Alberto El Patron debütálását, Low-Ki sikeres visszatérését, ellátogatunk Indiába, valamint láthatunk egy Tag Team összecsapást az LAX és a Decay csapata között.


A teljes adás itt visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás házigazdája, Josh Matthews köszönti a nézőket, és egy elképesztő promó videót követően indul az adás ami a 2017-es év legjobb pillanatait foglalja össze.

Pruce Prichards érkezik a ringbe, aki elmondja, hogy ez a cég már nem a TNA, hanem az Impact Wrestling. Bruce felkonferálja a szervezet nehézsúlyú bajnokát, Bobby Lashley-t, és elmondja, hogy szerinte nincs olyan személy jelenleg az Impact-nél, aki le tudná őt győzni. Lashley mikrofont ragad, de hamar félbe szakítják a mondandóját, ugyanis felcsendül a Si! Si! Si! és megérkezik Mexikó büszkesége, Alberto El Patron. A korábbi WWE szupersztár óriási rajongást kap a közönségtől, de Lashley-t ez nem hatja meg. El Patron rögtön ki is hívja az aktuális bajnokot egy címmérkőzésre, amit Lashley el is fogad.

Bobby Lashley(c) vs. Alberto El Patron - World Heavyweight Championship Match
Lashley kezdetben lenézően kezeli a mexikói tehetséget, de hamar rá kell döbbennie, hogy nem egy átlagos ellenféllel van dolga. Alberto láthatóan kirobbanó formában van, és fel tudja venni a lépést a bajnokkal. A mérkőzés alatt megjelenik EC3, és ez Lashley-t ki is zökkenti a koncentrációból. Folyton kitekinget a rámpára és ahelyett, hogy a mérkőzéssel foglalkozna, inkább Carter-re kezd figyelni. A meccs alatt Brian Hebner helyét át kell hogy vegye egy második számú bíró, de Lashley helyett Alberto őt is véletlenül eltalálja. Ekkor Bobby kimegy a bajnoki övéért, de visszatérve a ringbe nem tudja azt használni, mivel El Patron megakadályozza ebben. Alberto ekkor meglátja az esélyt, és felveszi az övet majd leüti vele Bobby Lashley-t. A bíró ezt nem látja, de mégis kiszámolja a földön fekvő Lashley-t, így Alberto El Patron debütáló mérkőzésén legyőzi a Walking Armageddon-t, és megszerzi a World Heavyweight Champion címet.

Mathews a mérkőzést követően elmondja, hogy Alberto milyen meccseket vívott EC3-vel, megemlíti Cody Rhodes és Moose összecsapását, valamint az LAX visszatérését. Josh szívesen benézne egyszer az Latin American Xchange klubházába, de valószínű Konnan nem engedni ezt meg neki,

Trevor Lee (c) vs. Sonjay Dutt vs. Suicide vs. Dezmond Xavier vs. Andrew Everett vs. Low Ki – X-Division Championship Match
Második mérkőzésnek az év végi összefoglalóba egy X-Division összecsapást választott a cég, amin a korábbi X-Division bajnok Low-Ki visszatért az Impact Wrestling-hez. Ez a a visszatérés már magában is nagy dolognak számított, ugyanis Low-Ki megérkezésével felpezsdült az élet az X-Division részlegnél. Mindenki nagy örömére Low-Ki rögtön az első mérkőzésén le is győzte a bajnok Trevor Lee-t, ezzel véget vetve a Shane dinasztiának.


Decay vs. LAX - Street Fight Tag Team Championship Match
A Hardy testvérek távozásával a Decay komoly ellenfél nélkül maradt a Tag Team részlegnél. Ekkor azonban a Konnan vezette LAX visszatért az Impact Wrestling-hez, hogy újra a csapatbajnokság élére kerüljenek. A régi Homicide & Hernandez párost most két fiatal tehetség váltotta, személy szerint Santana és Ortiz. Homicide még mindig a csapat része, de már csak amolyan segítőként van jelen. A csoport egy úgy Knockouts-al is bővült aki nem más mint Diamante. Elképesztő mérkőzést hoztak a srácok, ahol minden eszköz megengedett volt, és ezt bőven ki is használták. Konnan és csapata kiváló munkát végeztek, és el is hódították a csapatbajnoki címeket.

Low-Ki (c) vs. Sonjay Dutt – X-Division Championship Match
Az első rész utolsó mérkőzése a Low-Ki vs. Sonjay Dutt összecsapás az X-Division bajnoki címért. Az Impact Wrestling idén ellátogatott Indiába, ahol Mumbai adott otthont a TV adások felvételeinek. Elképesztő volt látni, ahogy az indiai közönség milyen lelkes az Impact szupersztárjai láttán, főleg amikor a hazai kedvencük, Sonjay Dutt megküzdhetett Low-Ki-val. A két high-flyer igazán elképesztő mérkőzést vívott egymással, úgy, hogy Dutt-nak nemrég még orvosi beavatkozásra volt szüksége a szemsérülését követően. A hazai rajongótábor nagy örömére  Sonjay legyőzte Low-Ki-t, és életében először magáénak tudhatta az X részleg bajnoki övét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal