2017. szeptember 28., csütörtök

IMPACT! 2017. Szeptember 28. - Victory Road előzetes

A ma esti IMPACT! adásban, amit a régen használt Victory Road PPV nevét kapta, Johnny Impact beváltja az első számú kihívó jogot Eli Drake ellen a Global bajnoki címért, az o.V.e megmérkőzik Santana és Ortiz csapatával a Tag Team övekért, Petey Williams újra meg akarja hódítani az X-Divíziót, és láthatunk egy hat fős meccset a női részlegről Sienna, Taryn Terrell és Taya Valkyrie összeállnak a Gail Kim, Rosemary és Allie alkotta csapat ellen.


Ha Victory Road, akkor minden Impact Wrestling rajongónak a 2011-es ominózus Jeff Hardy vs. Sting 3 perces mérkőzése jut az eszébe. Az idei adáson is terítékre kerül a cég legrangosabb címe, a Blobal bajnoki öv. A szervezet új reménysége Johnny Impact miután elnyerte a kötelező kihívó jogot a Low-Ki elleni mérkőzésen, a múlt heti adásban még kétszer kockára tette azt KM és Texano Jr. ellen. Most azonban elérkezett a pillanat, hogy szembe nézhessen Eli Drake-el, és megpróbálja elérni a célját amiért a  céghez szerződött.

Dave és Jake Crist mióta megjelentek az Impact zónában, megállíthatatlanok voltak. Azzal a céllal érkeztek, hogy meghódítsák a Tag Team részleget, és ezért mindent meg is tesznek. Ezt a címet jelenleg az LAX-es fiúk, Santana és Ortiz birtokolja. Két hete a testvérek elutaztak Mexikóba, hogy ott próbálják legyőzni a Latin American Xchange tagjait, azonban egy 4 csapatos mérkőzésen ez nem sikerült nekik. Most az o.V.e új lehetőséget kap, hogy elnyerjék a csapatbajnoki öveket, azzal azonban számolniuk kell, hogy Homicide, Low-Ki, Konnan és Diamante is mindent megtesz, hogy ez ne valósuljon meg.

Petey Williams a Canadian Destroyer nyolc év után azzal a céllal tért vissza az Impact Wrestlinghez, hogy újra meghódítsa az X-Divíziót. Erre most minden esélye megvan, ugyanis az aktuális X-Dvision bajnok Trevor Lee elfogadta a kihívását. Williams-nek résen kell lennie ha újra a csúcsra akar törni, mert Lee nem épp a tiszta győzelmeiről híres, főleg mióta barátja Caleb Konley a segítségére van.

Mióta Taya Valkyrie leszerződött a céghez, újra felpezsdült az élet a női részlegen. Debütálása óta egymás után győzi le ellenfeleit, sőt múlt héten már elérkezettnek látta az időt, hogy címmérkőzést is kapjon. Ez viszont Rosemary-nek nem igazán tetszett, aminek következtében ki alakult egy kisebb adok kapok amibe beszállt még az aktuális Woman Champion Sienna, Taryn Terrell, Allie és Gail Kim is. Ezt Karen Jarrett nem hagyta szó nélkül és kiírt egy hat emberes mérkőzést az érintett felek között.


Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal