2017. október 20., péntek

IMPACT! 2017. Október 19. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Chris Adonis megküzdött Johnny Impact-el, Joseph Park nagy bejelentést tett, Dezmond Xavier kihívta egy mérkőzésre Andrew Everett-et,  összecsapott egymással Rosemary és Taya Valkyrie, visszatért az Impact Zone-ba Bobby Lashley és az American Top Team, és láthatjuk, hogy páran az Impact roster-jéből miként állnak helyt Mexikóban.


Elöljáróban csak annyit jegyeznék meg, hogy az elmúlt hetek egyik legjobb adása volt a tegnap esti, tele váratlan bejelentésekkel, és meglepetésekkel.
A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás Moose és Stephan Bonnar, valamint Bobby Lashley és az American Top Team az arénához való megérkezésével indul, és egy összefoglalóval, Johhny Impact múlt heti Garza Jr. elleni mérkőzésről, ahol Johnny győzelmével megszerezte a kötelező kihívó jogot a Bound for Glory-ra Eli Drake ellen, és ami után Chris Adonis egy deszkával megtámadta Impact-et.

Johhny Impact vs. Chris Adonis
A nyitó mérkőzés elég magasra tette a lécet, Johhny rögtön neki esett a múltheti támadójának, de Adonis nem az a fajta aki könnyen megadná magát. Végig tudta tartani a lépést Eli Drake kihívójával, sőt mikor Adonis Lock-ba fogta Johnny-t még fölé is tudott kerekedni. Impact-et azonban ez se tudta kizökkenteni, a kötél tetejéről a visszaszámlálás után sikerült legyőzne Adonis-t. A győzelmi ünnep azonban nem tartott sokáig, megjelent Eli Drake és Adonis-al közösen neki estek Impact-nek, akinek Garza Jr. sietett a segítségére.

EC3 vs. James Storm vs. Eddie Edwards vs. Texano vs. Fantasma - 5 Way Match in Cancun
Az Impact Wrestling sztárjai elutaztak Mexikóba, hogy ott mérettessék meg magukat az AAA szervezet birkózóival. A két csapat hetek óta küzd egymással, most azonban a cancuni Hard Rock Cafe-ban mindenkinek saját magáért kellett helyt állni. Mivel a Team Impact abszolút nem tudott együtt dolgozni egymással, Texano sikeresen megnyerte ezt az összecsapást, aminek minden bizonnyal lesz még folytatása. Eddie vissza utazik Japánba, de azt tanácsolja Storm-nak és EC3-nek, hogy próbáljanak megy együtt dolgozni a közös cél eléréséhez.

Az o.V.e is elutazott Mexikóba, de ők a tijuanai Crash promóción jelentek meg, hogy megkeressék az LAX vezetőjét. Konnan csak akkor áll velük szóba, ha a Christ testvérek az este folyamán megvédik a bajnoki címüket.

Andrew Everett vs. Dezmond Xavier
Andrew Everett összeállt korábbi csapattársával, az aktuális X-Division bajnokkal Trevor Lee-vel és Caleb Konley-vel. A két társa végig próbált segíteni  Everette-nek, de még így is kevesek voltak az idei Super X Cup győztes Dezmond Xavier ellen, aki egyedül is le tudta győzni Everette-et, és bebizonyította, számolni kell vele az X-Divízió részlegben. A meccs alatt Josh Mathews bejelentette, hogy Taryn Terrell nem lesz ott a korábban meghirdetett négy emberes Bound for Glory Knockouts Championship mérkőzésen, ugyanis a múltheti Gail Kim elleni incidensben megsérült. Így a Knockouts bajnoki címért Sienna, Gail Kim és Allie fognak megküzdeni egymással.

Egy rövid összegzést látunk Grado és Joseph Park kapcsolatáról, majd jön az angliai pankrátor a ringbe, és számon kéri a főnökét, amiért őt semmibe veszi, és a rengeteg munka után csak kihasználja. Megérkezik Park, és elismeri bűnösségét a történtekben, miután a közönség is elítéli, majd hozzá teszi, hogy Grado nem lenne már itt az országban, ha ő nem ad neki munkát, és vele együtt vízumot. Grado kéri vissza a munkaszerződését, de Park-nak van egy jobb ötlete, és kínál neki egy új szerződést, ami egy mérkőzést tartalmaz a Bound for Glory-ra. Ha Grado nyer, akkor maradhat az USA-ban, ha viszont Park akkor örökre el kell hagynia az Egyesült Államokat. Grado elfogadja a feltételeket, azonban a szerződés aláírása után mikor elhagyná a ringet, Park utána szól, hogy elfelejtett két dolgot még közölni vele. Az egyik, hogy ez egy Monster's Ball mérkőzés lesz, a másik pedig, hogy nem ő lesz  Grado ellenfele, hanem a testvére, Abyss.
Az eset után Grado sietve elhagyná az arénát, de miután beszáll az autójába a rádióállomások között meghallja Abyss bevonuló zenéjét. Ijedségét még az is fokozza, hogy a hátsó ülésen megjelenik Abyss korábbi partnere James Mitchelle, aki elmondja, hogy Grado-t a pokolba fogják küldeni.

o.V.e. (c) vs. Black Diamond & Black Danger - Tag Team Championship Match
Az o.V.e teljesítette Konnan kívánságát, a testvérek kockára tették bajnoki címüket. A látványos mozdulatokkal teli mérkőzést sikeresen meg is nyerték egy jól sikerült Piledriver-t használva.

JB érkezik a ringbe, és elkezdi promózni a közelgő Bound for Glory-t, de megérkeznek az American Top Team-es srácok és elzavarják a ringből. Dean Lambert mikrofont ragad, és elmondja, hogy ő a jelenlévők között a legnagyobb pankráció rajongó, és neki van a legnagyobb pankráció ereklye gyűjteménye. (Egy táskában magával hozott régi idők bajnoki öveit) Miután bemutatta a relikviáit, kitért Moose és Bonnar múlt heti támadására, majd bejelenti, hogy Bobby Lashley King Mo-val közösen le fogja győzni Moose és Bonnar párosát a Bound for Glory-n. Ekkor megjelenik Moose és társa az arénában, de hátba támadja őket Lashley és King Mo. A ringben Lashley mindkettőjüknek kioszt egy óriási Spear-t. Ezt követően a cég több birkózója és a biztonsági személyzet is a ringhez siet, de az MMA-s srácok túlerejével ők sem bírnak.

Az o.V.e győzelmük után megkeresik Konnan-t, de a ringben körbeveszi őket a helyi birkózók egy csoportja, és megtámadják az aktuális csapatbajnokokat.
A Global Forged tehetségkutató következő részével folytatódik az adás.

Rosemary vs. Taya Valkyrie
Bátran kimerem jelenteni, hogy a két hölgy a jelenlegi Knockouts részleg legjobb birkózója, és ezt most is bebizonyították. A tűz és a jég harcából most Taya jött ki győztesen, miután nem hagyta, hogy Rosemary végrehajtsa rajt a Red Wedding mozdulatát. Itt azonban még nem ért véget a dolog, Taya a legyőzött Rosemary-n még megpróbálja végrehajtani befejező mozdulatát, a Road to Valhalla-t, de nem sikerül neki, mert a korábbi bajnok belefúj egy piros folyadékot az arcába. Rosemary vissza adta amit múlt héten kapott, majd kihívta Taya Valkyrie-t a Bound for Glory-n egy véres küzdelemre.


Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal