2017. október 17., kedd

Sienna megmutatta új bajnoki övét

Aki figyelemmel kíséri az Impact Wrestling híreit, az észre vehette, hogy mióta Jeff Jerrett a szervezet igazgatója kényszer szabadságát tölti, a GFW mint márka nevet nem tüntetik fel egyetlen promócióban sem, és a cég logójában is már csak az IMPACT! és az Anthem felirat szerepel.

Fotó: Coed.com
Miután Jeff Jerrett-et januárban a szervezet igazgatójának nevezték ki, a korábbi cégalapító előállt egy ötlettel, hogy a már meglévő Global Force Wrestling szervezete és az új kezekbe kerülő Impact Wrestling egy márkát alkotva GFW IMPACT! néven szerepeljen. Az Anthem Sports elfogadta az ötletet és egy rövid ideig fel is vette a GFW nevet, azonban a tárgyalások még nem fejeződtek be, amikor pár hete Jarrett bejelentette, határozatlan időre szabadságra megy, és távozik a cég éléről. Mivel a GFW márkanév Jarrett tulajdona, az Impact Wrestling úgy döntött, nem kívánja tovább használni azt. Azóta az összes hivatalos anyagból le is került a GFW név. Ez a névbeli változás semmiben nem befolyásolja a cég jövőjét, Jeff a háttérben bármikor elérhető lesz.
Az aktuális Woman Champion Sienna a Instagram oldalára egy olyan képet töltött fel, amin egy új IMPACT! feliratú övet visel, és nem a Global címmel ellátottat. Ebből arra lehet következtetni, hogy a többi bajnoki övek is új kinézetet kapnak.

Sienna the Savage 🔥 (@sienna) által megosztott bejegyzés,

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára:  https://www.facebook.com/tnaimpacthirek

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal