2017. november 29., szerda

Orlandóban rögzíti az Impact Wrestling a következő TV adásai felvételeit

Az elmúlt hetekben olyan hírek láttak napvilágot, hogy az Impact Wrestling átköltözteti a székhelyét Kanadába. Most azonban megtudhattuk, hogy a következő TV adások felvételeit, januárban, újra a megszokott orlandói arénában veszik majd fel.

Fotó: Sportskeeda
Az Impact Wrestling idén a legnagyobb élő show-ját, a Bound for Glory-t Kanadában rendezte meg. A PPV utáni epizódokat is itt rögzítették. Erre részben azért volt szükség, mert a cég egy költségcsökkentési cikluson megy keresztül, és így próbálják nyereségesebbé tenni a vállalatot. Az egyik ilyen befektetés, az Ottawában található Aberdeen Pavilon volt, ami a felvételek helyszínéül szolgált. Ezt az épületet napi 7759 $-ért tudták kibérelni. Mivel helyi dolgozókat, és bírókat alkalmaztak, az adón is tudtak valamelyest lefaragni. A másik dolog amiért a cég elhagyta a már jól bevált helyszínt az az, hogy elszakadjanak minden, a régmúlt TNA-s korszakához köthető dolgoktól. Ennek azonban volt egy hátulütője is, mégpedig a kevesebb rajongói tábor. Akik az elmúlt hetekben követték az IMPACT! kanadai adásait, észre vehették, hogy sajnos nem épp telt házas közönség előtt rendezték meg a műsorokat. Ezért a cég úgy döntött, hogy a következő TV adások felvételeit újra az orlandói Impact Zone-ban rögzítik majd januárban. Azt, hogy végül a szervezet megtartja a floridai székhelyét, vagy átköltözteti Kanadába, minden bizonnyal már csak jövőre tudhatjuk meg. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal