2017. november 9., csütörtök

Hivatalos: Kanadába költözteti a székhelyét az Impact Wrestling

Az Impact Wrestling a legnagyobb élő showját, a Bound for Glory-t idén Kanadában rendezte meg az Aberdeen Pavilonban. A PPV után a TV adások felvételei is itt kerülnek rögzítésre. A cég hivatalosan bejelentette, hogy a továbbiakban itt képzeli el a jövőjét a megszokott orlandói helyszín helyett.

Fotó: ImpactWrestling
Az Anthem Sports miután többségi tulajdonosa lett az Impact Wrestling-nek, már többször hangoztatta, hogy szeretné elfeledni a TNA korszakot, mert ez a vállalat már nem az, mint amit a rajongók oly sokáig megszokhattak. Miután bejelentették, hogy idén Kanadában rendezik meg a nagyszabású élő műsorukat, a Bound For Glory-it, az összes ismert bíró, köztük a Hall of Famer Earl Hebner és fia, valamint több birkózó is távozott a társaságtól. A távozók között volt aki jobb lehetőséget kapott, volt aki a vízum problémái miatt nem tudott fellépni Kanadában, de voltak akik a cég költségcsökkentési terve miatt kellett távozniuk. Mivel a cég adókedvezményben részesült azáltal ha minél több kanadai szakemberrel dolgozik az élő shown, valamint az utána rögzítésre kerülő TV adások felvételein, kénytelen volt meghozni ezeket a döntéseket. A Raveamped Wrestling kiszivárogtatott egy rövid videót, amit feltett az oldalára, ebben Jeremy Borash bejelenti a rajongóknak, hogy Az Impact Wrestling kanadai székhelyű vállalat lesz, és több élő show-t fognak készíteni a közeljövőben. Ezzel valószínűvé vált, hogy a cég elhagyja a jól megszokott Universal Stúdiót Orlandóban és egy új helyszínre költözteti az Impact Zone-t. 

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal