2017. október 29., vasárnap

Ricochet és Tessa Blanchard a Impact Wrestling felé tart?

A Lucha Underground egyik legnagyobb tehetsége Ricochet lejáró szerződése miatt bármelyik nagyobb pankrációs szervezetéhez igazolhat. Ezt tudják is a nagyobb cégek, és az elmúlt hetekben sokan beszéltek róla, hogy WWE-hez fog igazolni. 

Fotó: CagesideSeats
A WWE már korábban érdeklődött Ricochet iránt, de amíg a Lucha Underground-al kötött szerződése, és a 90 napos versenytilalmi záradék le nem járt, nem tudott leszerződni velük. Ricochet ez év végégig független szervezeteknél való szereplései már le vannak tárgyalva, de közölte a promóciókkal, hogy január végén már ne nem fog több fellépést vállalni, ami után sokan tényként elkönyvelték, hogy a WWE-ben folytatja a karrierjét. A PWInsider most azonban arról számolt be, hogy az Impact Wrestling  nemrégiben felvette a kapcsolatot Ricochet-el. Tessa Blanchard, aki Ricochet barátnője, már korábban szóban került, mint az Impact új kiszemeltje. Ő minden bizonnyal elfogadta a cég ajánlatát, és a Bound for Glory utáni TV adások felvételein már láthatjuk debütálni a korábbi Mae Young Classic versenyzőt. Az Impact Wrestling rajongói minden bizonnyal örülnének, ha Johnny Impact után még egy nagy nevet tudna igazolni a cég a Lucha Underground-ból Ricochet személyében.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal