2017. október 26., csütörtök

IMPACT! 2017. Október 26. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adás főmérkőzésén összecsap egymással a két nagyágyú Bobby Lashley és Moose, Johnny Impact összeáll Garza Jr.-al, hogy bosszút álljanak Eli Drake és Chris Adonis párosán, láthatjuk ahogy Eddie Edwards Japánban, Trevor Lee pedig Mexikóban méretteti meg magát.


A korábbi világbajnok miután bejelentette, hogy távozik az Impact Wrestling-től, és csak az MMA-re szeretne koncentrálni, akárhogy is próbál távol maradni a birkózástól, nem sikerül neki. Moose nem hagyta annyiban, hogy az American Top Team elbánt vele, ezért felkereste Stephan Bonnar-t, aki segített is a korábbi Grand Champion-nak. A hetek óta tartó viszály Bobby Lashley és Moose között ma este a hatszögletű ringben teljesedik ki, ugyanis ízelítőt kaphatunk a Bound for Glory egyik legjobban várt összecsapásából, ahol Moose Stephan Bonnar-al Bobby Lashley pedig King Mo-val egy csapatot alkotva egy acélketrec mérkőzésen küzd meg egymással.

Miután Johnny Impact megnyerte az első számú kihívó jogot Garza Jr. ellen, többször is segítettek egymásnak mikor Eli Drake és Chris Adonis megtámadta őket. Most a felek összeállnak csapatokba, hogy így próbálják legyőzni egymást.
Eddie Edwards a világ bármely pontján képes kimagasló eredményeket elérni. Múlt héten még James Storm és EC3 oldalán láthattuk Mexikóban, most azonban visszatér Japánba, ahol jelenleg ő a GHC Champion. A Pro Wrestling NOAH szervezetnél a korábbi háromszoros GHC bajnok Marafuji lesz az ellenfele, pont akitől nemrég sikerült elnyernie ezt a címet.
Az X-Division bajnok Trevor Lee elutazik a Mexikóba, hogy a The Crash szervezetnél kockára tegye a bajnoki címét. Ha Lee-nek sikerül megvédenie bajnoki övét, akkor készülnie kell, ugyanis a Bound for Glory-n nem egy kihívója lesz, ugyanis az Impact Zone-ban több olyan srác is pályázik erre a címre, többek között a korábbi bajnok Sonjay Dutt, a nemrég visszatérő Petey Williams, és a Bobby Lashley ellen kihívó jogot nyerő Matt Sydal, de oda kell figyelni Dezmond Xavier-re is aki szintén azon dolgozik, hogy egy esélyt kapjon Trevor Lee ellen.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal