2017. október 24., kedd

Bobbyl Lashley beszélt egy esetleges mérkőzésről Brock Lesnar ellen

A RealSport nemrég egy interjút készített az Impact Wrestling korábbi nehézsúlyú bajnokával Bobby Lashley-vel, amiben kitértek egy esetleges összecsapásra a WWE aktuális Universal bajnoka Brock Lesnar ellen.

Fotó: Twitter
Mielőtt az Impact Wrestling-hez szerződött volna, Lashley 2005 és 2008 között a WWE-nél is dolgozott. Sokan Lashley-t a WWE következő Brock Lesnar-jának hívták, mivel a Beast  a WrestleMania 20 után elhagyta a céget, hogy máshol folytassa a birkózó karrierjét. Lashley a pankráció mellett az MMA-ban is szokott mérkőzéseket vállalni, olyan promóciókban, mint a Titan Fighting Championship, a Strikeforce és a Shark Fights. Jelenleg tizenöt győzelem és két veereség a mérlege ezen a téren. Amikor az interjúban megkérdezték Lashley-t egy esetleges Brock Lesnar elleni mérkőzésről a ringben vagy az nyolcszögben, a Walking Armageddon a következőt válaszolta:  Mindegy, hogy a ringben vagy a ketrecben lenne a mérkőzés, ahol többet fizetnének, tényleg nem érdekel, a nap végén enni kell adnunk a gyermekeinknek, és most azt hiszem, hogy meg lehetne valósítani. 
Lashley Connor McGregor Floyd Mayweather elleni bokszmérkőzéshez hasonlítaná a Lesnar elleni meccset, bár tudja, ez nem lenne akkor horderejű mint amit az, amit az évszázad mérkőzésének tituláltak ki. 
Lashley jelenleg Ottawában, Kanadában dolgozik a médiában, hogy népszerűsítse az Impact Wrestling legnagyobb élő show-ját, a Bound for Glory-t. A november 5.-ei PPV-n Lashley és a küzdősportokból ismert King Mo fognak megküzdeni a Moose és Stephan Bonner alkotta páros ellen.

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal