2017. október 24., kedd

Hivatalos: szakított az Impact Wrestling a GFW márkával!

A tegnapi nap folyamán az Impact Wrestling kiadott egy hivatalos nyilatkozatot az oldalán, miszerint azonnali hatállyal megszüntetik a közös partnerséget Jeff Jarrett és a Global Force Wrestling Entertainment vállalattal.

Az új hivatalos céglogó. Fotó: ImpactWrestling
Mint arról már korábban beszámoltunk az Impact Wrestling az összes felületéről elkezdte elhagyni a GFW márkanév logóját. Néhány hete Jeff Jarrrett bejelentette, határozatlan ideig szabadságra megy, majd lemondott a vezetői pozíciójából. Tegnap hivatalosan is pont került az ügy végére, mikor a cég kiadott egy rövid nyilatkozatot, amiben csak annyit közöltek, megszakítottak minden kapcsolatot Jarrett és a GFW márkával. Jeff Jarrett ezt követően adott egy nyilatkozatot a történtekkel kapcsolatban, és ami ilyenkor lenni szokott (savanyú a szőlő) rögtön a korábbi munkahelye bírálásába kezdett, mondván az Impact Wrestling rosszul áll anyagilag, és ez is közrejátszott a távozásában. Ed Nordholm az Anthem Sports tulajdonosa azonnal reagált az interjúban elhangzottakra, és cáfolta Jerrett félrevezető állítását.
Az Anthem nem áll a csőd szélén, nincsenek pénzügyi gondjaink. Jövő hónapban Az Impact Wrestling és az Anthem egy hat napos turnét szervez Ottawában november 5. és 10. között.  A Bound for Glory élő showja után további terveink vannak a jövőre nézve.
Ha Jeff állításai igazak lennének, erre valóban nem kerülne sor, és az is a cég felé billenti a mérleg nyelvét, hogy nem ég indították be az új online felületüket a Global Wrestling Network-öt, valamint a Pluto TV-vel is sikeres partnerséget jelentettek be az elmúlt hetekben.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal