2017. október 29., vasárnap

Bobby Lashley nyilatkozata CM Punkról

Bobby Lashley az Impact Wrestling pankrátora a Hannibal TV-nek adott egy rövid interjút, amiben kitért az UFC-ben versenyző CM Punk-ra.

Fotó: ImpactWrestling
CM Punk miután szakított a WWE-vel, kipróbálta magát a vegyes harcművészetekben, Lashley aki szintén jártas a ketrecharcban így nyilatkozott Punk-ról
Igen, Punk kapott pár ütést az utolsó küzdelmekor. És? Sok pénzt keresett vele, kiképezte magát, és belépett a ketrecbe.
Punk első és eddig egyetlen küzdelme az UFC 203-ban volt 2016 szeptemberében.
Punk elvesztette az első küzdelmét, megpróbálta, és azt mondják, hogy újra meg fogja próbálni. Kedvelem azt az embert, és azt üzenem neki, hogy még nagyobb erővel menjen ki és harcoljon, ha veszít, az nem számít.
Lashley úgy gondolja, hiába a sok kritika, nem kell foglalkozni mások véleményével, csak folytatni kell amit elkezdtek.
El kell kezdeni bátorítani az embereket, hogy lépjenek ki a kényelmes zónájukból, és elkezdjenek új dolgokat csinálni.
Lashley kifejezetten kijelenti, hogy jelentős különbség van a rajongók elismerésében és támogatásában az Egyesült Államok és a világ többi része között.
Mindenki kritikus akar lenni, anélkül, hogy tisztelettel beszélnének a másikról. Amikor Japánba megyek, nem érdekel, hogy nyerek vagy veszítek, az ottaniak csak jó harcot akarnak látni. Ha látják az ottani emberek, hogy keményen küzdök, biztos, hogy meg fognak utána tapsolni.
Lashley a birkózás mellett a jövőjéről is ejtett pár szót:
Nagyon fontolóra veszem az amatőr birkózást és egyre több versenybe való bejutást, és megpróbálok néhány Jiu-Jitsu versenyen is részt venni.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal