2017. november 3., péntek

IMPACT! 2017. November 5. - Bound for Glory Előzetes

Vasárnap este kerül megrendezésre az Impact Wrestling legnagyobb élő showja a Bound for Glory. Idén Kanada ad otthont a nagyszabású élő shownak. Az eseményen megrendezésre kerül több bajnoki címmérkőzés, és visszatér a korábbi felfüggesztett nehézsúlyú bajnok Alberto El Patron is. Lássuk a részletes mérkőzéslistát. 


Sienna(c) vs Allie vs. Gail Kim - Knockouts Championship Match 
Az aktuális női bajnok Sienna bajnoki címére többen is áhítoztak a Knockouts részlegből, végül azonban csak Allie és Gail Kim kapta meg a lehetőséget, hogy egy háromemberes mérkőzésen próbálja megszerezni a Knockouts bajnoki övet. Allie keményen dolgozott, hogy önerőből idáig eljusson, és mindent megtesz, hogy bizonyítsa a legjobb női előadók közé tartozik. A korábbi egyszeres bajnoknak azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis Gail Kim, akinek ez lesz az utolsó mérkőzése karrierje során, bajnokként szeretne visszavonulni. Erre minden esélye meg is van, és ha ez sikerülne neki hétszeres Knockouts Champion-ként akaszthatná szögre a birkózó csizmáját. A mérkőzés harmadik résztvevője Sienna. A jelenlegi bajnok a címvédés érdekében szintén mindent el fog követni, ezért számítani lehet, hogy unokatestvére KM valószínű a segítségére lesz ebben.
Grado vs. Abyss - Monsters Ball Match
Grado az elmúlt hónapokban nehéz helyzetbe került, ugyanis lejárt a vízuma, így amit nagyon nem szeretett volna, felkészült, hogy el kell hagynia az Egyesült Államokat. Mivel mindent megpróbált a maradásért, de semmi nem sikerült neki, csak egy lehetősége maradt, mégpedig Joseph Park aki munkaszerződést kínált neki. Grado elfogadta Park ajánlatát, de akkor még nem gondolta, hogy az amerikai álomból rémálom lesz. Park kihasználta Grado-t, aki ennek hangot is adott, és kérte Parkot, adja ki a papírjait. Joseph Park ebbe bele is ment, de két feltétele volt. Egy meccs a testvére Abyss ellen, az összecsapás típusa pedig Monsters Ball mérkőzés lesz. Grado nincs könnyű helyzetben, ugyanis Abyss otthon van az ilyen típusú meccsekben, és nem mellesleg régi mentora James Micthell is a segítségére lesz.
 
o.V.e(c) vs. LAX - 5150 Street Fight World Tag Team Championship Match
A Konnan irányította LAX csapat hosszú ideig nem talált legyőzőre míg a Christ testvérek meg nem érkeztek a szervezethez. Dave és Jake sorban győzte le ellenfeleiket, aminek végül címmérkőzés lett az eredménye. Az o.V.e elsőre Mexikóban nem tudta legyőzni Ortiz és Santana párosát, viszont az Impact arénájában már más volt a helyzet, a Victory Road-on sikerült elhódítaniuk a csapatbajnoki öveket. Most Konnan és csapata egy általuk kitalált 5150 Street Fight mérkőzés keretein belül próbálnak visszavágni az ohioi csapatnak.
Moose & Stephan Bonnar vs. Bobby Lashley & King Mo - Steel Cage Match
Bobby Lashley a júliusi Slammiversary PPV-re mint aktuális nehézsúlyú bajnok érkezett. Itt azonban olyan történt amire nem számított, Alberto El Patron legyőzte őt, és megfosztotta címétől. Mivel Alberto-t felfüggesztették, Bruce Prichard vissza akarta adni neki az övet, de ezt Jim Cornette megakadályozta. Lashley ezek után még próbálta visszanyerni a címét, de a 20 ember Gauntlet mérkőzésen, és a Matt Sydal elleni kötelező kihívó jogért vívott meccsben is alul maradt. Dean Lambert az American Top Team edzőterem vezetője, addig kérlelte Bobby-t, hogy csak az MMA-vel foglalkozzon, míg a korábbi bajnok fel nem mondott az Impact Wrestling-nél, de távozása előtt még egy mérkőzése volt Moose ellen, amibe az edzőtársai közbe avatkoztak, és megtámadták Moose-t. Ezt Moose nem hagyta annyiban, és felkereste Lashley-t, aminek először kudarc lett a vége. Moose ezt követően összeállt a UFC legendájával Stephan Bonnar-al és közösen revansot vettek az ATT-en. Most Bobby Lashley King Mo-val, Moose pedig Stephan Bonnar egy csapatot alkotva egy Steel Cage mérkőzésen küzd meg egymással.
Team Impact(EC3(c) & James Storm & Eddie Edwards) vs. Team AAA (Texano & El Hijo Del Fantasma & Pagano)
Miután Fantasma vereséget szenvedett EC3-től a Grand bajnoki címért vívott harcban, összetűzésbe keveredett Carter-el, akinek régi ellensége, James Storm és Eddie Edwards érkezett a segítségére. Fantasma két társával, Texano-val és Pagano-val közösen többször is megtámadta az Impact pankrátorait, akik még az AAA szervezethez is elutaztak, hogy revansot vegyenek rajtuk. Ez elsőre nem sikerült nekik, mert nem tudtak közösen együtt működni, másodjára viszont már győztesen térhettek haza Mexikóból. Ha a Cowboy és EC3 félre tudják tenni a korábbi nézeteltérésüket, és együtt tudnak dolgozni, akár még jól is kijöhetnek a Team AAA elleni harcból.
Taya Valkyrie vs. Rosemary - Red Wedding Match
Taya Valkyrie alig, hogy debütált az Impact Wrestling-nél, úgy gondolta címmérkőzés jár neki. Ezt a korábbi Knockouts Champion Rosemary nem hagyta annyiban, mondván ha valakit megilletne egy bajnoki mérkőzés az inkább ő lenne. Végül egyikük sem kapott egyelőre lehetőséget, viszont egymás elleni ellenszenvük tovább fokozódott. Egyszer már megküzdhettek egymással, akkor a tűz és jég harcát Taya-nak sikerült megnyerni. Rosemary miután elvesztette azt az ütközetet, bejelentette, a Bound for Glory-n újra szembe néznek egymással, de akkor már egy Red Wedding típusú mérkőzés keretein belül.
Trevor Lee(c) vs. Matt Sydal vs. Garza Jr. vs. Petey Williams vs. Sonjay Dutt vs. Dezmond Xavier - 6 Way X-Division Championship Match
Az X divízióban többen is pályáznak arra, hogy elhódítsák Trevor Lee bajnoki övét. Matt Sydal már kiharcolt magának egy lehetőséget, mikor legyőzte Bobby Lashley-t. Garza Jr. nemrég még a Global Champion kötelező kihívó jogáért küzdhetett Johnny Impact ellen. A mexikói pankrátor akkor alul maradt Impact ellen, most viszont lehetőséget kap, hogy a high flyer részlegnél bizonyítson. Petey Williams a Canadian Destroyer nyolc év után tért vissza az Impact Wrestling-hez, és legfőbb vágya, hogy újra elnyerje az X-Division Champion címet. Sonjay Dutt a korábbi bajnok, akit pont Trevor Lee fosztott meg a bajnoki övtől, mindenképp revansot akar venni, és vissza szeretné szerezni a címet. Dezmond Xevier az idei Super X torna győztese már akkor kijelentette mikor megnyerte a bajnokságot, hogy meg akarja hódítani az X-Division részleget. Ezt az is bizonyítja, hogy a heti adásban megrendezett nem címért vívott csatát meg tudta nyerni. A jelenlegi bajnok, Trevor Lee-nek mindent be kell vetnie, ha öt ilyen sikkere szomjazó pankrátor ellen meg akarja védeni a címét, viszont annyiból előnyt élvez, hogy Caleb Konley és Andrew Everett is a segítségére szokott lenni.
Eli Drake(c) vs. Johnny Impact - Global Championship Match
Johnny Impact a 20 emberes Gauntlet for the Gold mérkőzésen való debütálása óta eltökélten azért küzd, hogy elhódítsa a szervezet legrangosabb bajnoki övét, a Global Champion címet. Sikeresen megszerezte a kötelező kihívó jogot, és a Victory Road-on meg is küzdhetett a bajnok, Eli Drake-el. Az az összecsapás nem úgy sikerült mint ahogy azt eltervezte, így újra ki kellett harcolnia egy no.1 Contender mérkőzést, hogy megint a bajnoki öv közelébe férkőzhessen. Ezt a lehetőséget meg is kapta Jim Cornette-től, és Garza Jr.-t legyőzve újra megszerezte a kötelező kihívó jogot. Mindeközben az ellenszenv tovább nőt a felek között, és többször is megtámadták egymást. Vasárnap este kiderül hogy folytatódik tovább a Dummy éra, vagy Johnny Impact személyében új bajnokot köszönthetünk.



Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal