2017. december 30., szombat

IMPACT! 2017. December 28. Best of 2017 2. rész - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban folytatódott a 2017-es Best of 2017.  A második részben többek között az idei Slammiversary és Bound for Glory PPV legemlékezetesebb pillanatait, valamint az aktuális bajnokok címszerzéseit nézhetjük meg.

A teljes adás itt tekinthető meg. Jó szórakozást hozzá!

A 2017-es Slammiversary PPV rövid összefoglaló videója után, az est házigazdája Josh Mathews köszönti a nézőket, majd rögtön egy Knockouts bajnoki címegyesítő mérkőzéssel  kezdődik a Best of epizód második része.

Sienna (GFW Women’s Champion) vs. Rosemary (IMPACT Knockout’s Champion) – Championship Unification Match
Mielőtt a két bajnok megérkezett volna, az idén visszavonuló Gail Kim lépett a kötelek közé. Gail mindkettőjüknek sok szerencsét kívánt, és távozott a ringből. Miután megszólalt a gong, várható volt, hogy megjelenik Laurel Van Ness és KM is akik mindent megtettek hogy Sienna nyerjen. Ezt azonban Allie nem nézte szó nélkül, és egy bambuszbottal kikergette az arénából a megtört menyasszonyt. Sienna még Rosemary Red Wedding befejező mozdulatából is fel tudott állni, és meg tudta fordítani a mérkőzés kimenetelét. Rosemary végül a saját támadása áldozata lett, ugyanis nem tudta lefújni a zöld folyadékkal ellenfelét, így Sienna lett az új egyesített női bajnok.

Josh a mérkőzés után felkonferálta azt a meccset, ami talán az idei év egyik legszórakoztatottabb pillanata volt, és nem mellesleg ő is jócskán kivette a részét benne.

JB & Joseph Park vs. Josh Mathews & Scott Steiner 
Miután a rajongók nagy örömére visszatért egy mérkőzés erejéig a Big Poppa Pump Scott Steiner, várható volt, hogy nem akármilyen showban lesz része a nézőknek. Pár perc ringben töltött idő után az épületen kívül folytatták a srácok, ahol volt golf autós üldözés és medence harc is, ahol még Shark Boy is tiszteletét tette, és próbált segíteni JB-nek. Közben a Big Bad Booty Daddy egy kis időre lerázta Parkot, akihez James Mitchell, a korábbi mentora lépett oda, majd átnyújtotta neki a maszkját, ezzel is jelezvén, hogy ideje lenne ha Abyss énje visszatérne. Ekkor újra a ringben Josh ugrott egy Swanton Bombot JB-re de ő ezt rögtön tolerálta egy Spear-rel. Újra jött segíteni Shark Boy, de Steiner egy Suplex után kilökte a ringből. Ez után Borasht befogta a Steiner Reclinerbe de megjelenik Abyss. Mitchell odaadja neki a szegekkel teli zsákot, amit rögtön szét is szór a ringben, majd bele is dobja Mathews-t egy Black Hole Slamm-el. JB egy Frog Splash-el még ráugrik a szegekben fekvő kommentátorra, amiben az ő keze is megsérül. Nyer a Borash Abyss páros.


Gauntlet for the Gold Match for the IMPACT Global Championship
Miután Alberto El Patron-t megfosztották a Global Champion címétől, Jim Cornett egy Gauntlet fot the Gold mérkőzést írt ki a megüresedett bajnoki öv megszerzéséért. Az adás az utolsó öt még ringben maradt ember küzdelmét elevenítette fel. Bobby Lashley nagy esélyesként érkezett erre a meccsre, ezt azonban Moose nem nézte tétlenül, és kirúgta Lashley-t a ringből aminek az  American Top Team-es srácok nagyon nem örültek. Az utolsó háromba Eli Drake, Jonny és Edwards került, akinek sikerült Moose-t kiejteni. Drake majdnem kiesik a ringből, de a lábai nem érnek a padlóhoz. Ez után kiugrik a kötelek közül, de mivel nem úgy lökték ki, így folytathatja a mérkőzést, és kívülről kirántja Johnny-t a ringből. Az utolsó két résztvevő az, aki kezdte is a mérkőzést. Eli Drake és Eddie Edwards harcol a bajnoki címért. Edwards mindent megtesz, de Drake beviszi neki a Gravy Train-t, amivel megnyeri a húsz emberes Gauntlet meccset, és ezzel ő az új Global Champion. Chris Adonis gratulál elsőnek a barátjának, a ring mellett az American Top Team-es fiúk pedig újra balhézni kezdenek.

Josh Mathews Eli Drake győzelme után feleleveníti az Impact Wrestling idei egyik legnagyobb újítását, a Global Wrestling Network-öt, majd láthatjuk, ahogy Eddie Edwards megnyeri a Pro Wrestling NOAH  GHC bajnoki címét Japánban. Edwards története után részese lehetünk Johnny Impact AAA szervezetnél végzett munkájának. Johnny az AAA TripleMania-ról beszél, és arról, hogy a mexikói tehetségek miként mutatják be az év egyik legnagyobb showját. Johnny mindhárom címét kockára tette az eseményen, és képes volt meg is tartani El Hijo del Fantasma és a Texano ellen. A következő kis videóban   Taya Valkyrie debütálását nézhetjük meg újra.
 
Trevor Lee vs. Sonjay Dutt(c) - Falls Count Anywhere X-Division Match
Trevor és Sonjay rögtön egymásnak esnek, de a két pankrátor nem sok időt tölt a ringben, ami megengedett ebben a meccs típusban, ugyanis bárhol lehet pinelni a másikat. Mikor kikeverednek az épületből, Trevornak segít Caleb Konley így Sonjay magára marad, de egy ideig még megbirkózik ezzel a helyzettel. Mikor azonban Trevor Lee egy oszlopba kapaszkodva fekteti két vállra Dutt-ot, az már nem tud kijönni a tusból. Trevor Lee az új X-Division bajnok.

o.V.e(c) vs. LAX - Impact Tag Team Championship 5150 Street Fight Match
Ez a mérkőzés rögtön Santana felejthetetlen ugrásával indul. Az o.V.e megígérte, hogy segítségül fogják hívni egyik családtagjukat, de ekkor még nem lehetett sejteni, hogy pontosan ki is lesz akiről már korábban beszéltek. A ringben Jake Ortiz-al, Dave pedig Santana-val van elfoglalva. Egymás után törnek az asztalok és a székek, igazi No DQ mérkőzésben lehet részünk, amiben kivétel nélkül mindent használhatnak a felek. Mikor Ortiz arra készül, hogy Jake Christ-en végrehajt egy Piledriver mozdulatot a ring melletti asztalba, megjelenik a WWE NXT-ben ismerté vált Sami Callihan, aki elöszőr Konnan-t támadja meg, majd a ringsarokból Sanatana-t dobja a kordonra felfektetett létrába. Végül pedig Ortiz-on végrehajt egy Piledriver-t az asztalba, akit a csapatbajnokok így már könnyedén kikopogtatnak. Ezzel az ohioi testvérek megvédték a címüket, és immár Callihan is a csapatukat erősíti.

Eli Drake(c) vs. Johnny Impact - Global Championship Match
A bajnok természetesen nem egyedül érkezik, ott van vele társa Chris Adonis is, aki többször is megtámadja Johnny-t, mikor a bíró nem figyel oda. A mérkőzés közben a kommentátorok bejelentik, hogy Eddie Edwards csütörtöki kihívója a GHC bajnoki címért Fantasma lesz. Johnny az összes látványos mozdulatát beveti Drake ellen. Adonis a ring mellől próbál segíteni barátjának, ezért becsúsztatja neki a bajnoki övet, de Eli nem találja el vele a kihívót. Johnny sikeresen végrehajtja befejező mozdulatát a Starship Pain-t a bajnokon, de akkor váratlanul megérkezik Alberto El Patron, aki kirántja az épp számoló bírót a kötelek közül. Ekkor Impact kiugrik a ringből de Alberto helyett a bírót sikerül eltalálnia. Alberto először Johnny-t üti le egy székkel, majd bemegy a ringbe és a bajnoki övvel, leüti Eli Drake-et. Ezt követően a bírót és Johnny-t is visszalöki a szorítóba, és még egyszer leüti a kihívót az acélszékkel, majd végül Drake-et ráhúzza Johnny-ra. A bíró rászámol a magatehetetlen Johnny Impact-re, aki nem tud kijönni a tusból, így Eli Drake sikeresen megvédi a Global Champion címét.
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal