2017. november 16., csütörtök

Elmarad idén az Impact Wrestlingnél a Hall of Famer választás

Az Impact Wrestling mióta elindította a hírességek csarnoka részlegét, minden évben a nagyszabású élő showján, a Bound for Glory-n szokta beavatni az az-évi Hall of Famer személyét. Ez idén viszont elmaradt, és mivel az összes TV adás már rögzítésre került januárig, már minden bizonnyal nem is kerül sor a megrendezésére.

Fotó: WrestlingNews
A Wrestling Observer állítása szerint, erre az évre Jeff Jarrett édesapját, Jerry Jarrett-et választották volna erre a címre, azonban Jeff távozásával ez az ötlet elévült. Egy másik eshetőség a TNA legendás kommentátora, Mike Tenay lett volna, aki méltán kiérdemelte volna ezt a címet. Sokan azt beszélték, hogy a januárban távozó James Storm-ot fogják választani idén Hall of Famernek, azonban a cég ezt abszolút nem tervezte, és Storm sem gondolkodott erről a megtiszteltetésről.
Azt, hogy ki csatlakozik Gail Kim, Earl Hebner, Kurt Angle, Sting, Jeff Jarrett és a Team 3D neve mellé azt minden bizonnyal már csak jövőre derül ki.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal