2017. november 30., csütörtök

IMPACT! 2017. November 30. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban elkezdődik a torna a megüresedett Knockouts Champion címért, Matt Sydal megküzd Tyson Dux-al, a Cowboy James Storm újra szembe néz Texano-val, a Global Forged tehetségkutató győztese Hakim Zane először lép az Impact Wrestling hatszögletű ringjének kötelei közé, valamint  folytatódik Alberto El Patron és Johnny Impact viszálya.

Az adás legjobban várt mérkőzése a Johnny Impact vs. Alberto El Patron lesz. A bajnoki címétől megfosztott mexikói alig hogy visszatért az Impact Wrestlinghez, nemtetszését fejezte ki az új Global Champion Eli Drake, és annak kihívója Johnny Impact iránt. A Bound for Glory-n mindkettőjüket meg is támadta, amit Johnny nem hagyott annyiban, és revansot próbált venni Alberto-n. Kettejük konfliktusa ma este folytatódik.
Gail Kim a Bound for Glory-n elhódította a Knockouts Champion címet Sienna-tól. A Hall of Famer a múltheti adásban azonban bejelentette, visszavonul a profi birkózástól, és lemond a bajnoki címéről. A megüresedett övnek egy torna keretein belül derül ki, hogy ki lesz az új viselője. Két háromemberes mérkőzésből derül ki, hogy végül ki az a kettő, aki közül végül valaki megnyeri a Knockouts címet. Ma este láthatjuk az első három emberes összecsapást, aminek az egyik résztvevője Laurel Van Ness lesz, valamint egy nagy visszatérés is várható erre a mérkőzésre, amiről egyenlőre még nem árulnék el többet.
James Storm múlt héten segített a bajbajutott Moose-nak, és megmutatta az American Top Team-es srácoknak, mi is az igazi birkózás. A Cowboy most az AAA szervezet pankrátorával, Texano-val néz szembe az este folyamán, de Dean Lambert és az ATT minden bizonnyal nem hagyja annyiban Storm ellenük mért támadását.
A kanadai birkózó, Tyson Dux a Bound for Glory-n tűnt fel először az Impact Wrestlingnél, akkor Taiji Ishimori ellenfeleként. Azt a mérkőzés nem sikerült megnyernie, de a fiatal tehetséget ez nem rendítette meg, most az X-Divízió egyik legjobb high flyer-e, Matt Sydal ellen szeretne bizonyítani. Sydal még mindig nem mondott le az álmáról, hogy elhódítsa az X-Division bajnoki címet, és ezzel a meccsel minden bizonnyal azt akarja sugallni, hogy vele igenis számolni kell. A másik részről pedig ott van EC3, aki nyíltan nemtetszését fejezte ki, az eddig veretlen Sydal-el szemben. 
Az Impact Wrestling hónapokkal ezelőtt indított egy tehetségkutató részleget a Global Forged-et. Ezt a feltörekvő birkózók közül végül Hakim Zane-nek sikerült megnyernie, aminek egy a szervezethez szóló szerződés volt a jutalma. Hakim már a közönség soraiban feltűnt a Bound for Glory PPV-n, most azonban nem csak nézőként, hanem a Pro Wrestling NOAH pankrátora, Taiji Ishimori ellenfeleként vesz rész a ma esti adásban.

Konnan és csapata nem nézi jó szemmel az o.V.e bajnoki uralkodását, és hogy egy plusz taggal bővítették a csapatukat Sami Callihan személyében. A korábbi bajnok csapat és az ohiói srácok egymás iránti ellenszenve folytatódik a ma esti IMPACT! adásban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal