2018. január 2., kedd

Dave Meltzer beszélt Bobby Lashley és EC3 helyzetéről

Kedden a Wrestling Observer Rádióban Dave Meltzer válaszolt néhány olvasói kérdésre, közülük a Bobby Lashley-ről és EC3-ről szóló pletykáról, miszerint a két korábbi világbajnok ha lejár a szerződésük, elhagynák az Impact Wrestling-et.


Már egy pár hete mennek a találgatások, hogy miként alakul a két birkózó karrierje, akiknek a közeljövőben fog lejárni a szerződése az Impact Wrestling-el. Dave Meltzer ezt nyilatkozta a hírrel kapcsolatban:
"Az a benyomásom, hogy EC3 a WWE-hez fog szerződni. Lashley viszont már más kérdés, mert mindkét fél részéről keserűség volt, amikor 2008-ban távozott. Lashley helyzete érdekes. 41 éves korában nagyszerűen néz ki, és jobb előadó, mint az első WWE-es korszakában. Azonban Michael Hayes-es el nem jöttek ki egymással és Hayes még mindig a cégnél dolgozik."

Az Impact Wrestling az összes nagy pénzszerződéses alkalmazottján próbál spórolni, így nem lenne meglepő, ha James Storm után Bobby Lashley, és EC3 is egy kedvezőbb ajánlat felé nézne.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal