2017. november 16., csütörtök

IMPACT! 2017. November 16. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Grand Champion EC3 megküzd Fallah Bahh-val, Gail Kim bejelentést tesz a jövőjével kapcsolatban, az o.V.e újra szembenéz az LAX csapatával, visszatér Bobby Lashley és az American Top Team, láthatunk egy 6 emberes csapat meccset az X-Division birkózóitól, valamint az est főmérkőzésén Eli Drake kockára teszi a Global bajnoki címét Petey Williams ellen.

Az aktuális Global Champion a Bound for Glory PPV-n megtudta védeni a bajnoki címét, a kötelező kihívó Johnny Impact ellen. Ebben nagyrészt Alberto El Patron keze is benn volt, mert mikor Johnny már készült befejezni a meccset a korábbi bajnok megakadályozta ebben. Alberto, Eli Drake-et is megtámadta azon az estén, így a bajnok fejét össze kellett ölteni. A PPV utáni első adásban azonban a hazai közönség kedvencét, Petey Williams-et ez nem hatotta meg, és kihívta Drake-et egy mérkőzésre a Global Champion címért. Eli elfogadta a kanadai kihívását, de sérülése miatt ma este néz szembe a korábbi X-Division bajnokkal.
Gail Kim már hónapokkal ezelőtt tudatta a rajongókkal, hogy idén visszavonul, és felhagy a birkózással. Egy álma azonban még volt, mégpedig, hogy a Knockouts Champion címet még egyszer utoljára elhódíthassa. Ezt sikerült is elérnie, ugyanis a Bound for Glory-n legyőzte az akkori bajnokot Sienna-t és ezzel immár hétszeres Knockouts Champion-nak mondhatja magát. Ma este Gail Kim bejelentést fog tenni, amiben megtudhatjuk mi lesz a Knockouts bajnoki cím sorsa.
Dave és Jake Christ egy 5150 Street Fight mérkőzésen küzdött meg az LAX ellen a Bound for Glory-n. Azon az estén egy új új csapattag segítségével sikerült megőrizniük a csapatbajnoki címet. Sami Callihan azóta a testvérekkel közösen már egy mérkőzést sikeresen meg is tudott nyerni, azonban az LAX nem felejtette el, hogy Callihan a visszavágó előtt Homicide-ot, majd a meccs alatt Konnan-t is megtámadta. Ma este folytatódik a két csapat viszálya egy hat emberes Tag Team mérkőzés keretein belül.
Fallah Bahh-t többnyire ezidáig Mario Bokara-val egy csapatban láthattuk küzdeni a hatszögletű ringben, most azonban megadatott a 200 kg-os óriásnak a lehetőség, hogy kihívja az aktuális Grand Champion EC3-t egy Grand bajnoki címmérkőzésre. A háromszor három perces meneteknek a győztesét végül a bírók döntik majd el.
Az X-Divízió birkózói az este folyamán egy hat emberes csapat mérkőzésen küzdenek meg egymással, aminek az egyik oldalról a korábbi bajnok Sonjay Dutt, a mexikói Garza Jr, és az idei Super X Cup győztese Dezmond Xavier lesznek a tagjai. A másik részről az aktuális X-Division Champion Trevor Lee, valamint barátja Caleb Konley, és a Pro Wrestling NOAH pankrátora Taiji Ishiomori fognak összeállni. Trevor Lee az BFG-n már legyőzte egyszer a ma esti ellenfeleit, és sikerült megőriznie a bajnoki övét, most azonban csapatban kell bizonyítania, hogy megérdemelten van az X-Division részleg csúcsán.
Bobby Lashley és King Mo a Bound for Glory-n megrendezésre kerülő Steel Cage mérkőzésen győzedelmeskedni tudott Moose és Stephan Bonnar csapatán, igaz ez javarészt az American Top Team-es srácoknak is köszönhető volt. Ma este Lashley és a Dean Lambert vezette csapat visszatér, amihez minden bizonnyal a korábbi NFL játékos Moose-nak is lesz egy két szava.

Az adásban még láthatjuk az Abyss ellen vereséget szenvedő Grado-nak miként alakul majd a karrierje, Johnny Impact mit reagál a múltheti Alberto El Patron elleni küzdelemre , és remélhetőleg megtudhatjuk, hogy Jimmy Jacobs milyen szándékkal érkezett az Impact Wrestling-hez.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal