2017. november 8., szerda

Johnny Impact jövőjéről az Impact Wrestlingnél

Az Impact Wrestling pankrátora Johnny Impact interjút adott a The Mirror-nak, amiben a korábban eltöltött WWE-es időkről beszéltek és arról, hogy milyen érzés az Impact Wrestling-nél dolgozni.

Fotó: ImpactWrestling
Érkezés az Impact Wrestling-hez:
Már az első naptól kezdve nagyon otthon éreztem magam. Olyan emberekkel találkozhattam újra, mint Bobby Lashley, akivel még akkor ismerkedtem meg mikor a WWE-hez igazolt. Ott volt Chris Adonis, akivel egy iskolába jártunk. EC3-vel szintén a WWE-ben ismerkedtem meg. De csomó új sráccal is sikerült találkoznom, ilyen pl. az LAX. Bárkit akit itt látsz, nagyon keményen dolgozik.  A cég elkezdett különböző új tehetségekre építkezni, hogy újra fellendítsék az üzletet. Remélem, hogy sikerül az élvonalba felküzdenem magam ebben az új Impact korszakban. Abban az időkben mikor még olyan nagy nevek mint AJ Styles, Samoa Joe voltak a cég arcai elkövették azt a hibát, mint a WCW-s korszakban, ahol azt mondták, hogy "van pénzünk, megvesszük a legnagyobb sztárokat" Csak sajnos ezt hosszú távon nehéz fenn tartani.

Eli Drake-el való mérkőzésekről:
Már évek óta ismerem Eli Drake-et, mert mindketten Los Angelesben élünk, de még sohasem dolgoztam vele, mielőtt eljutottam volna az Impact-hez. Nagyon lenyűgözött. Valóban meghaladta az elvárásaimat. Tényleg felerősítette a karakterét. Pontosan ez az a dolog, amire a Impact-nek szüksége van most.

A legmenőbb a munka a WWE-en kívül:
Jól van. Akkor ez volt a véleményem. Ez egy túlértékelés, de amikor a WWE, és a WWF abban az időben hatalomra tört, és Vince McMahon minden más területet maga mögött hagyott, abban az időben tényleg csak New York volt az első számú "show". Most úgy érzem, hogy a független birkózás annyira fellendült, hogy majdnem olyan, mint ha a területek újraindulni kezdenének. Vannak több olyan nagyvállalatok is, mint a Lucha Underground, az Impact Wrestling, a Ring of Honor, a New Japan Pro Wrestling, az AAA, a CMLL (Mexikó Consejo Mundial de Lucha Libre) ezek igazán jó független birkózó promóciók. Véleményem szerint a professzionális birkózás legmodernebb dolgai a független birkózóversenyeken zajlanak. Az emberek a WWE élethű rajongói, mert azon nőttek fel. Felnőttem. Azt akarom, hogy a gyerekeim figyeljenek rá, és elviszem őket a bemutatókra. De a termék más lett. Nem érzem magam olyan jól, mint a Seattle-ben a DEFY elleni küzdelemben. Mert úgy érzem, hogy ezeken a show műsorokon másabb a közönség, és nincsenek kreatív korlátok. Ez egy jó dolog.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal