2017. december 31., vasárnap

Laurel Van Ness egyelőre nem fog debütálni a WWE-ben

Pár hete már felröppent a hír, miszerint az Impact Wrestling aktuális Knockouts Champion-ja, miután megnyerte a bajnoki címet, kérte a vezetőséget, hogy engedjék szabadon a szerződéséből.

Fotó: 411Mania
Chelsea Green, aki az Impact Wrestling-nél már hónapok óta kiváló munkát végez, (megtört menyasszony) Laurel Van Ness néven vált a rajongók kedvencévé. Miután Gail Kim visszavonult mint a cég aktuális női bajnoka, a vezetőség kiírt egy tornát a megüresedett övért. Ezt LVN meg is nyerte, ezt követően azonban az a hír látott napvilágot, miszerint Laurel távozni szeretne a cégtől, és a WWE felé tart. Laurel már korábban dolgozott a WWE-nél, mint Daniel Bryan terapeutája. LVN a napokban egy Twitter posztjában azt írta, hogy január 26.-28. között szereplést vállalt volna, amit a rajongók rögtön egy esetleges Royal Rumbe debütálásként értettek. Ez a debütálás azonban biztos elmarad, mert a NPWL Wrestling egy Twitter bejegyzésben bejelentette, hogy LVN márciusban fel fog náluk lépni. Laurel szerződése az Impact Wrestling-el 2018 nyarán járna le, és ha addig nem engedik távozni a bajnokukat, akkor még egy ideig Laurel nem lesz látható a WWE-ben.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal