2018. január 4., csütörtök

IMPACT! 2018. Január 04. - Előzetes

A 2018-as év első IMPACT! adásában James Storm felteszi a karrierjét az ATT vezetője Dan Lambert ellen, Matt Sydal és Fallah Bahh kihívja a Grand Champion EC3-t, Chandler Park először lép a hatszögletű ringbe, a csapatbajnok o.V.e újra szembenéz az LAX-el, Trevor Lee kockára teszi az  X-Division bajnoki övét Taiji Ishimori ellen, és az este főmérkőzésén Alberto El Patron megküzd Eli Drake-el a Global Champion címért.

Bajnoki címmérkőzésekkel indul a 2018-as év első IMPACT! adása
Alberto El Patron és Eli Drake nem az egymás iránti felhőtlen kapcsolatukról híresültek el. Alberto papírbajnokként tekint a az aktuális Global Champion-ra. A mexikói többször meg is támadta Drake-et, és az az utolsó tag team mérkőzésük során le is győzte a bajnokot. Most elérkezett az idő, hogy Alberto El Patron megpróbálja visszaszerezni ami az övé volt. A Global Champion cím, amit nem úgy vesztett el, hanem a felfüggesztése miatt kellett leadnia. A másik részről pedig nem szabad megfeledkezni Jimmy Jacobs-ról sem, aki az utolsó csapatmérkőzésen segített Eli Drake-nek. A bajnok részéről még ott van Chris Adonis is, aki szintén azon van, hogy barátja megőrizze a címet.

Trevor Lee és barátja Caleb Konley már többször nem tetszésüket fejezték a Pro Wrestling NOAH sztárja Taiji Ishimori iránt. Ishimori kiváló munkát végez az Impact Wrestling-nél, és ezt minden bizonnyal Trevor is tudja. Utolsó találkozásukkor Taiji le tudta győzni a Lee és Konley párosát, igaz akkor Dezmond Xavier is a segítségére volt. Ishimori most egyedül kell, hogy legyőzze a bajnok Trevor Lee-t, ha az X divízió csúcsára akar jutni.

Az aktuális Grand Champion EC3 már sikeresen megvédte a címét Fallah Bahh és Matt Sydal ellen is. Utoljára mikor Matt Sydal volt a kihívója pont Fallah Bahh miatt őrizhette meg az övét, aki birók között ülve mindkettőjüknek 10-10 pontot adott végül. Most Carter mindkettőjükkel meg kell hogy küzdjön, a háromszor három perces menetekben.

Konnan és csapata komoly veszteségekkel küzd mióta az o.V.e elhódította tőlük a csapatbajnoki címet. Mivel Konnan ezt nem tudja tovább nézni, Sami Callihan-el megbeszélt egy közös találkozót, ahol megegyeztek a felek, hogy az LAX kap még egy utolsó esélyt az ohio-i srácok ellen, de ha kikapnak, el kell hogy hagyják az Impact Wrestling-et. Ezek után már csak az a kérdés, hogy a Latin American Xchange-nek sikerül vissza szerezni a Tag Team bajnoki öveket, vagy távozniuk kell a cégtől?

Joseph Park unokaöccse, Chandler Park eddig nagybátyja ügyvédi cégében volt Joseph segítségére. Chandler azonban ezt már unalmasnak találta, és ki akarja próbálni magát a ringben. Joseph Park ezt egyáltalán nem találja jó ötletnek, de a srác hajthatatlan.

James Storm és Moose megelégelte Dan Lambert és az American Top Team folytonos balhéit, és még Moose Bobby Lashley-vel akart volna tisztán megküzdeni, addig Storm az ATT tulajdonosát hívta ki egy mérkőzésre. Lambert egy feltétellel ment bele ebbe a meccsbe. A vesztesnek el kell hagyni az Impact Wrestling-et. A Cowboy elfogadta Dan Lambert ajánlatát, és felteszi egy lapra a karrierjét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal