2018. január 30., kedd

IMPACT! 2018. Január 25. Genesis - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! Genesis adásában láthatjuk ahogy hazai közönség előtt Taiji Ishimori kockára teszi az X-Division bajnoki övét Andrew Everett ellen, Allie beváltja a kötelező kihívó jogát Laurel Van Ness-en, Bobby Lashley megküzd Moose-al, Matt Sydal a saját szabályai szerint kihívja EC3-t egy Grand Championship mérkőzésre, valamint egy Steel Cage meccsben Alberto El Patron és Johnny Impact megpróbálja elhódítani Eli Drake Global Champion címét.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

EC3 (c) vs. Matt Sydal - Impact Grand Championship Match
Matt Sydal megkapta a lehetőséget, hogy egy bírák, menetek, és időkorlát nélküli mérkőzésben próbálja elhódítani EC3-től a Grand bajnoki címet. Matt rögtön meg is támadja a bajnokot a gong után, ezzel jelezve Carter felé, hogy őt igenis komolyan kell venni. Ethan a kezdeti hátrálás után, felveszi Sydal ritmusát, és megpróbál dominálni, valamint folytatja a szokásos gúnyolódását a  kihívója felé. Carter megakadályozza a kötélen álló Matt Sydal-t, egy mozdulat végrehajtásában, amiből akár sérülés is lehetett volna, de ez Sydal-t nem zökkenti ki, és ugyan EC3 az első Shooting Star Press ugrását még hárítani tudja, de a második befejező mozdulat már betalál, ami után már nem tudja folytatni a mérkőzést. Matt Sydal lett az új Grand Champion, és ezzel a tavaly visszatérő birkózó megszerezte karrierje első Impact bajnoki címét.

Laurel Van Ness (c) vs. Allie - Impact Knockouts Champion Match
Allie azzal a szándékkal érkezett erre az összecsapásra, hogy bosszút álljon Laurel-en amiért, őt semmibe vette, és meg is támadta a színfalak mögött. Allie azonban minden megpróbáltatása ellenére sem tudott felülkerekedni Van Ness-en, aki szinte végig dominált a mérkőzésük alatt. Laurel meg tudta őrizni a Knockouts Champion címét, igaz nem tiszta győzelemmel, ugyanis először Allie-t nekilökte a bírónak, majd mikor az nem figyelt oda, a bajnoki övével leütötte a kihívóját.


Bobby Lashley vs. Moose
Moose hiába egyezett meg Lashley-vel, hogy tiszta körülmények között mérkőznek meg egymással, a korábbi világbajnokot ahogy az lenni szokott elkísérte Dan Lambert és KM a ringhez. Bobby figyelmeztette az edzőterem tulajdonosának új kedvencét, hogy ne avatkozzon bele a mérkőzésébe, de KM minden áron segíteni próbált Lashley-nek, és még egy asztalt is becsúsztatott neki a ringbe, de ezt Bobby nem akarta használni. Moose végül kihasználva ezt a helyzetet, nekilökte az ellenfelét KM-nek, és ezzel ki tudta zökkenteni Lashley-t. A volt NFL játékos le is győzte a korábbi világbajnokot, akin a meccs után Dan Lambert számon kérte, hogy miért nem fogadta el a segítségüket. A szóváltás lökdösődéssé fajult, majd a Walking Armageddon előbb KM-nek, végül az American Top Team vezetőjének osztott ki egy hatalmas Spear-t a ringben felállított asztalba. Moose és Lashley még megtámadja a folyton pórul járó ATT-s srácot, majd egy kézfogással vetnek véget a hetek óta tartó konfliktusuknak.

Taiji Ishimori (c) vs. Andrew Everett - Impact X Division Championship Match
Ishimori a múlt heti sikeres címvédését követően, most egy új ellenféllel kell hogy szembe nézzen Andrew Everett személyében. Erre a mérkőzésre a Tokió-i Pro Wrestling NOAH szervezetnél került sor, ahol a bajnok a hazai közönség biztatását élvezhette. Everett egy elhibázott Shooting Star Press mozdulat után még végrehajt Ishimori-n egy Huricanrana-t, ami után a Japán birkózó egy rövidebb ideg a földön marad, és a bírónak ellenőriznie is kell, hogy minden rendben van vele. Ezt követően Taiji fordítani tud, és a 450 Splash befejező mozdulatával legyőzi Everettet, ezzel pedig a saját cégénél megvédi az X-Division bajnoki címét.

Eli Drake (c) vs. Johnny Impact vs. Alberto El Patron - Six Sides of Steel Impact Global Championship Match
A felek a múltheti Detroitban félbeszakadt mérkőzésük után, most az Impact Zone-ban, egy Steel Cage mérkőzésen próbálnak pontot tenni a konfliktusuk végére. JB miután felkonferálja az este főmérkőzését, magára hagyja a három birkózót, akik közül Drake és El Patron egy szövetséget alkotva megtámadja Johnny Impact-et. Ez az összhang hamar véget ér, mert Alberto megtámadja a bajnokot. Mivel a meccset úgy is meglehet nyerni, hogy kimásznak a ringből, ezt meg is próbálják mindhárman, de egyelőre egyiküknek sem sikerül elhagyni a hatoldalú acélketrecet. Eli mindkét ellenfelének egyszerre ad egy mélyütést, de ez is megengedett a No DQ mérkőzésen. Erre Alberto dühében többször is a ketrec oldalának dobja a bajnokot, és mikor már kész elhagyni a ringet, először Johnny akadályozza meg, hogy elhagyja a küzdőteret, majd Eli Drake jobb keze, Chris Adonis vágja rá az ajtót. Végül Impact és Drake egyszerre elkezd kimászni a ringből, de Adonis elkapja Johnny-t, és megakadályozza, hogy a lába a földhöz érjen. Így Eli Drake nyeri ezt az összecsapást is, és marad az Impact Wrestling Global Champion-ja.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling
 

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal