2018. január 11., csütörtök

IMPACT! 2018 Január 11. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban a Global Champion Eli Drake elmondja a bajnoki terveit a jövőre nézve, EC3 új kihívót keres, láthatunk egy hat emberes csapatmérkőzést az X-Division részlegből, KC Spinelli megküzd a női bajnok Laurel Van Ness-el, és megtudhatjuk, mi lesz az American Top Team csapatával, miután véget vetettek James Storm karrierjének.


Múlt héten láthattuk, hogy a Global Champion Eli Drake megvédte a bajnoki címét Alberto El Patron ellen New Jersey-ben. Eli továbbra is mindent megtesz, hogy a szervezet élén maradjon, és ehhez segítsége is van Chris Adonis személyében. Ez azonban többek szemét is szúrja, és szívesen véget vetnének Eli Drake tavaly nyár óta tartó siker sorozatának.

Az aktuális Grand Champion EC3 miután legyőzte Fallah Bahh-t, majd Matt Sydal-t megadta a lehetőséget mindkettőjüknek, hogy egyszerre próbálják megfosztani a bajnoki címétől. Ez azonban egyik félnek sem sikerült, így Carter még mindig a szervezet Grand bajnoka. Most EC3 új kihívót keres magának, de Matt Sydal minden bizonnyal nem törődik bele a múlt heti vereségbe. Sydal akkor nagyon közel állt a győzelemhez, Carter-t csak az idő lejárta mentette meg a címfosztástól.

KC Spinelli egy tét nélküli mérkőzés keretein belül kihívta az új Knockouts Champion Laurel Van Ness-t. Spinelli-nek semmi veszteni valója nincs, így akár a győzelemre is esélyes lehet, főleg úgy, hogy az aktuális női bajnok kihívója Allie, valószínű nem nézi tétlenül ahogy Laurel múlt héten szó nélkül megtámadta a színfalak mögött.

Az elmúlt adásban láthattuk, hogy a Pro Wrestling NOAH sztárja, Taiji Ishimori elhódította az X-Division bajnoki címet Trevor Lee-től. Ezen a héten az X-Divízió hat tehetsége egy csapat mérkőzésen küzd meg egymással. Sonjay Dutt, Garza Jr. és Dezmond Xavier triója néz szembe a Trevor Lee, Caleb Konley és Hakim Zane alkotta csapattal. A hat sikerre éhes birkózó mindegyike bizonyítani szeretné ezzel a mérkőzéssel, hogy méltó ellenfele lenne az új bajnok Ishimori-nak. Legfőképp Lee-nek lenne fontos a győzelem, ha újra az X részleg első számú versenyzője akar lenni.

Dan Lambert és az American Top Team James Storm legyőzésével, egy 15 éve tartó karriernek vetett véget. Az eheti adásban megtudhatjuk mi az MMA-s csapat jövőbeli tervei, miután a Cowboy már nem akadályozza őket semmiben.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal