2018. január 11., csütörtök

Az Impact Wrestling nem mondott le Rey Mysterio megszerzéséről

Kedd reggel értesülhettek a rajongók akik hallgatták a Wrestling Observer Radio-t, miszerint Dave Meltzer azt állította, az Impact Wrestling még mindig nem tett le arról, hogy a korábbi WWE világbajnokot, Rey Mysterio-t leszerződtessék magukhoz.

Vajon újra egy ringben láthatjuk a két korábbi világbajnokot?
Még tavaly röppent fel a hír, hogy a WWE korábbi világbajnoka, miután lejárt a szerződése a Lucha Underground-al, megkeresést kapott az Impact Wrestling-től. Rey akkor nem fogadta el a cég ajánlatát, és egy estleges WWE-s visszatérés is szóba került. Most Mysterio helyzete újra szóbeszéd tárgya lett, ugyanis Dave Meltzer úgy gondolja, az Impact Wrestling még mindig azt szeretné, hogy a mexikói szupersztár aláírjon a szervezethez.
Ha Rey Mysterio valóban megállapodott az Impact vezetőségével, akkor akár már az eheti TV adások felvételein is megjelenhet, amit a cég újra a már jól megszokott Universal Studio-ban rögzít Orlandóban. Az biztos, hogy a szervezetnek szüksége lenne egy ilyen húzó névre, ha vissza akarnak térni oda, ahol egykoron számon tartották őket.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal