2018. január 5., péntek

IMPACT! 2018. Január 04. - Összefoglaló

A 2018-as év első IMPACT! adásában rögtön négy bajnoki címmérkőzést rendeztek. Trevor Lee megküzdött Taiji Ishimori ellen, EC3 kockára tette Grand bajnoki övét Fallah Bahh és Matt Sydal ellen, az LAX kért egy utolsó esélyt a Tag Team bajnok o.V.e csapatától, valamint Alberto El Patron is szembenézett az aktuális  Global Champion Eli Drake-el. Ezen felül az adásban még láthatjuk a Cowboy James Storm karrierjéért vívott meccsét is.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az American Top Team arénához való megérkezésével indul az adás. Dan Lambert eltökélt célja, hogy véget vessen James Storm Impact-es karrierjének.

Trevor Lee(c) vs. Taiji Ishimori - X-Division Championship Match
A Pro Wrestling NOAH tehetsége a sorozatos támadások után megkapta a lehetőséget, hogy megszerezze élete első Impact Wrestling címgyőzelmét. A bajnokkal természetesen ott volt a barátja Caleb Konley is, de hiába próbált segíteni Lee-nek, Ishimori-t a kitűzött céljából nem tudták még ketten sem kizökkenteni. Taiji egy 450 Splash-el véget vetett Trevor Lee uralkodásának. Ezzel pedig új X-Division bajnokot köszönthetünk Taiji Ishimori személyében. Dezmond Xavier rögtön gratulált a színfalak mögött Ishimori-nak, és máris egy bajnoki mérkőzésre invitálta, majd emlékeztette, hogy egyszer már legyőzte, mikor korábban megküzdöttek egymással.

Konnan a háttérben dühös Sami Callihan támadása miatt, és bosszút ígér az o.V.e csapatának.
McKenzie Mitchell interjút készít James Storm-al, az esti mérkőzéséről. A Cowboy elmondja, hogy ő maga az Impact Wrestling, mindent meg fog tenni a győzelemért, és Dan Lambert-et vissza fogja küldeni Florida-ba.

EC3 (c) vs. Matt Sydal vs. Fallah Bahh - Impact Grand Championship Match
A két korábbi kihívó újra megkapta az esélyt, hogy EC3-t megfosszák a Grand bajnoki övétől. A háromszor három menetes mérkőzés első fordulóját Fallah Bahh nyerte, akivel nem tudott mit kezdeni a két ellenfele. A második gong után folytatódik a küzdelem, és ebben a körben Carter-t hozzák ki a bírók győztesnek. Az utolsó három percben, Matt Sydal mindent megpróbált, hogy győzni tudjon, de a Shooting Star mozdulatát már az utolsó pillanatban tudta végre hajtani Carter-en, és mikor a bíró már rászámolna a bajnokra, letelik az idő. A bírák ezt a menetet is EC3-nek adták, így Ethan Carter marad a Grand Champion.

Moose érkezik az épületbe, de KM egy székkel hátulról leüti.
A Knockouts cím első számú kihívója, Allie beszélget McKenzie-vel, aki el sem hiszi, hogy ő a kötelező kihívója a női bajnok Laurel-nek. Az interjút az aktuális bajnok Laurel Van Ness szakítja félbe, aki megtámadja Allie-t.

James Storm vs. Dan Lambert - Career vs. Career No Holds Barred Match
Aki követte az elmúlt hónapok Impact Wrestling híreit, annak nem volt már újdonság, hogy James Storm nem kötött új szerződést a céggel, és utolsó meccsére készült Dan Lambert ellen. Az ATT vezetője egyedül érkezett a ringbe, de rövidesen követték az MMA-s srácok, és mindent megtettek, hogy Lambert jöjjön ki győztesen a küzdelemből. Storm először még felül tud kerekedni Bobby Lashley-ék támadásán, de KM hátulról leüti egy sörösüveggel, ami kizökkenti a Cowboy-t. Végül King Mo és Colby Covington még összetör egy-egy sört Storm fején, ami után Lambert már könnyen ki tudja kopogtatni a korábbi világbajnokot. A mérkőzést követően a színfalak mögött lévő birkózók gratuláltak Storm-nak, aki ezután felhívta a családját, és tudatja velük, hogy érkezik haza.

Chandler Park vs. Jon Bolen
Joseph Park unokaöccse első Impact-es mérkőzése előtt, még megnézhetjük miként alakult Abyss karaktere az elmúlt években, és az ügyvéd Bully Ray elleni meccsébe is visszatekintést nyerhetünk. A mérkőzés elején Chandler nem tudta felvenni a versenyt ellenfelével, de mivel Bolen a ring mellett álló Joseph-be is belekötött, az egy ütéssel elősegítette, hogy a fiatalabbig Park megszerezze élete első győzelmét.


A backstage-ben Matt Sydal dühös a Grand Championship mérkőzés végkimenetele miatt, és úgy gondolja, hogy ezt a mérkőzést neki kellett volna megnyernie.
Alberto El Patron és Eli Drake is elmondja a véleményét a másik félről, a mérkőzésük előtt.

Eli Drake(c) vs. Alberto El Patron - Global Championship Match
A New Jersey-i Wrestle Pro eseményen került megrendezésre a Global bajnoki övért vívott csata, Eli Drake és Alberto El Patron között. A felek hamar a közönség soraiban találják magukat, ahol a rajongóknak igazi adok-kapoknak lehetnek a részesei. Visszatérve a kötelek közé Alberto mindent megtesz, hogy visszaszerezze a címét amitől megfosztották, még a Cross Armbreaker-t is használja Drake-en. A bajnok ezután beviszi az övét a ringbe, de nem sikerül vele eltalálnia El Patron-t, aki erre egy DDT-vel válaszol. Eli kijön a tusból, és mikor a bíró nem figyel oda leüti a bajnoki övvel Alberto-t, aki ezt követően már nem tudja folytatni a mérkőzést. Eli Drake marad az Impact Wrestling Global Champion-ja.

o.V.e (c) vs. LAX - World Tag Team Championship Match
Sami Callihan elfogadta Konnan alkuját, miszerint az LAX kap egy utolsó lehetőséget, hogy visszaszerezzék a Tag Team bajnoki címet, de ha veszítenek, el kell hagyniuk az Impact Wrestling-et. Az LAX és Konnan még el sem jut a ringig, máris megtámadják őket a Christ testvérek és Sami a közönség között. Mivel Callihan Homicide-al és Konnan-el van elfoglalva, a felek a ringben folytatják a bajnoki címért vívott küzdelmet. Santana egy jó ideig egymaga kell hogy helyt álljon a kötelek között, ugyanis társa Ortiz a földön fekszik Jake támadása miatt. Ortiz végül eljut a ringhez, és Santana-val közösen legyőzik az Ohio-i testvéreket, a rajongók pedig az LAX nevet skandálva ürólnek az új Impact Tag Team bajnokoknak. Santana és Ortiz a közönség sorai közt ünnepli a sikerüket.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal