2018. január 15., hétfő

*SPOILER* Újabb világbajnok távozott az Impact Wrestling-től

Mint arról már korábban beszámoltunk, EC3 a szervezet korábbi világbajnoka utolsó mérkőzését vívta a szervezetnél a múlt heti TV adások felvételein. Egy nappal később újabb neves pankrátor hagyta el a céget, miután nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.

Fotó: ImpactWrestling
Bobby Lashley szerződése idén februárban jár le az Impact Wrestling-nél, és mivel a szervezet most rögzíti a következő élő show-jáig a TV adások felvételeit, Lashley-nek már nem lesz több fellépése. A 41 éves birkózó és ketrecharcos jövőjével kapcsolatban folynak a találgatások, sokan látnák újra a WWE-ben, akár Brock Lesnar ellenfeleként is. Bobby azonban az MMA-s karrierjét sem zárta még le, a remek formában lévő előadó többször is elmondta, hogy még mindig szívesen versenyezne a ketrecben. A Walking Armageddon becenévre hallgató Bobby Lashley négyszer tudta elhódítani a TNA világbajnoki címét, ezzel a második helyen áll az örök ranglistán Sting-el, valamint ezen felül egyszer magáénak tudhatta a King of the Mountain, és az X-Division bajnoki címet is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal