2018. január 25., csütörtök

IMPACT! 2018. Január 25. Genesis - Előzetes

A csütörtök esti IMPACT! Genesis adásában több bajnoki címmérkőzést is láthatunk. Matt Sydal, EC3-vel fog megküzdeni a Grand bajnoki övért, a No.1 Contender Allie kihívja Laurel Van Ness-t a Knockouts Champion címért, Taiji Ishimori új kihívót kap az X-Divison bajnoki címért Andrew Everett személyében, Bobby Lashley újra szembenéz Moose-al, és az este főmérkőzésén, egy acélketrec összecsapásban Alberto El Patron és Johnny Impact fog megküzdeni a Global Champion Eli Drake-el.


Múlt héten láthattuk, ahogy Alberto El Patron, Johnny Impact és Eli Drake megküzdöttek egymással az Impact Wrestling egy partnercégénél, a Border City Wrestling-nél, Detroitban. Az a mérkőzés végül egyik kihívónak sem kedvezett, ugyanis a BCW birkózói közbeavatkoztak a Global Championship címért vívott meccsbe, így végül Eli Drake győzelem nélkül is megőrizhette a bajnoki övét. Most ezt az összecsapást újra megnézhetjük, de immár az Impact Zone-ban, nem mellesleg egy acélketrec mérkőzés keretein belül.

Miután Taiji Ishimori elhódította az X-Division bajnoki címet Trevor Lee-től, nem dőlhetett hátra, rögtön új kihívót kapott Dezmond Xavier személyében. A Pro Wrestling NOAH sztárja sikeresen megvédte az övét Xavier ellen, azonban ezen a héten már egy újabb kihívó ellen kell, hogy helyt álljon. Andrew Everett-nek nem lesz könnyű dolga, főleg úgy, hogy Ishimori a hazai közönség támogatásában fog részesülni. Everett és Ishimori elutaznak Japánba, hogy a Tokió-i NOAH szervezetnél küzdjenek meg egymással az X-Division Champion címért.

EC3 eddig kétszer adott lehetőséget Matt Sydal-nek, hogy elhódíthassa tőle a Grand bajnoki címet. Matt az utolsó mérkőzésükön nagyon közel állt a győzelemhez, csak pár másodperc kellett volna, hogy a tökéletesen végrehajtott Shooting Star Press mozdulatával legyőzze Carter-t. Sydal biztos benne, hogy ha nem lennének a bírák, nem lennének menetek és az idő korlát, le tudná győzni a korábbi világbajnokot. Matt meg is kapta amit annyira szeretett volna, így, egy nem Grand szabályok szerinti mérkőzésen újra megküzdhet EC3-vel a Grand Champion címért.   

Aki figyelemmel kíséri az IMPACT! heti adásait, az még emlékezhet rá, hogy a két fél már nagyon régóta nem szimpatizál egymással. Kettőjük konfliktusa ott tetőzött igazán, mikor Allie közbe avatkozott az épp házasodni készülő Laurel Van Ness és Braxton Sutter esküvőjébe. Laurel, miután Allie elhódította a szerelmét, teljesen kifordult önmagából, és a részeg menyasszony karakterével egy új korszakot hozott el a Knockouts divízióba. Allie a Knockouts Tournament tornán nem tudott bekerülni a döntőbe, ami után nagyon csalódott volt, de ezt követően össze szedte magát, és sikerült megszereznie a kötelező kihívó jogot. Ezt a Genesis adáson be is válthatja Laurel Van Ness-en, egy Knockouts Championship mérkőzésen.

A korábbi világbajnoknak, Bobby Lashley-nek már többször is meggyűlt a baja Moose-al, elég csak visszaemlékezni a tavalyi 20 emberes Gauntlet for the Gold mérkőzésre, ahol a volt NFL játékos fosztotta meg a Walking Armageddon-t attól, hogy ötödször is felérjen a csúcsra. Ezt követte az American Top Team-el való konfliktus, ahol Lashley mérkőzéseibe mindig közbeavatkoztak az MMA-s srácok. Moose ezt nem felejtette el, és úgy gondolja, egy tiszta mérkőzésen, ahol nem zavarna közbe senki, letudná győzni Bobby Lashley-t. Bobby elfogadta Moose kihívását, de Dan Lambert és új üdvöskéje KM minden bizonnyal most se marad majd távol a ringtől.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal