2018. január 19., péntek

IMPACT! 2018. Január 18. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban az o.V.e egy Barbed Wire Massacre mérkőzésen megküzd a csapatbajnok LAX-el, Chandler Park második meccsére készül, KC Spinelli kihívja Rosemary-t, Dezmond Xavier megkapja az esélyt, hogy elhódítsa az X-Division övet Taiji Ishimori-tól, és Eli Drake kockára teszi a Global Champion címét Alberto El Patron és Johnny Impact ellen.


Miután az LAX visszaszerezte a Tag Team bajnoki öveket az o.V.e csapatától, az ohio-i srácok meglátogatták Konnan-ék klubházát, és összetörték a berendezéseket, ezzel is jelezvén, hogy a felek közti háború itt még nem ért véget. A rongálást Konnan csapata egy kihívásnak tekintette, és egy olyan meccstípusban határozták meg a visszavágót, amire már nagyon rég nem került sor az Impact Wrestling-nél. A Barbed Wire Massacre mérkőzésen minden a szögesdrótokról fog szólni, így nem meglepő, hogy Pop TV ezt főműsoridőben nem is fogja közvetíteni, helyette az új partner, a Twitch csatornáján lesz látható.
Chanler Park nem dőlhet hátra első birkózó mérkőzése után, ugyanis Jimmy Jacobs nem tetszését fejezte ki Joseph Park és unokaöccse iránt. Joseph elmondta, hogy Abyss énje többé nem fog visszatérni, amire Jacobs megjegyezte, hogy jobb is, mert a szervezetnél csak egy szörny lehet, az pedig az ő új üdvöskéje, Kongo Kong. Chandler látszólag ennek annyira nem örül, és nagybátyja védelmében megküzd Kong-al.
KC Spinelli a múlt heti Laurel Van Ness elleni veresége után újra bizonyítani akar, így most egy újabb nagyszerű birkózó, Rosemary legyőzését tűzte ki céljául. Spinelli-nek most sem lesz könnyű dolga, csak győzelemmel tudja felhíni magára a figyelmet, hogy igenis vele is számolni kell a Knockouts divízióban.
Taiji Ishimori a Pro Wrestling NOAH sztárja rögtön miután megszerezte az X-Division bajnoki címet Trevor Lee-től, új kihívót kapott Dezmond Xavier személyében. Dezmond az elmúlt adásban újra bebizonyította, hogy ő a megfelelő ellenfele Ishimori-nak, miután a hat emberes csapatmérkőzésen ő szerezte meg a győzelmet. Az új bajnok személyesen gratulált Xavier-nek, és el is fogadta a tavalyi Super X Cup torna győztese kihívását.
Alberto El Patron továbbra sem akar lemondani arról, hogy visszaszerezze a Global Champion címét. A mexikói már a múlt heti adásban is megküzdött volna a bajnokkal, ám erre az összecsapásra Detroit-ban kerül sor. A két fél párharcából azonban Johnny Impact sem szeretne kimaradni, így ő is csatlakozott a Global Championship mérkőzésbe, El Patron és Eli Drake mellé.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal