2018. január 31., szerda

IMPACT! 2018. Február 01. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adással egy új korszak köszönt be az Impact Wrestling történelmében. A soron követő adások már az új vezetőség, Don Callis és Scott D'Amore irányítása alatt lettek rögzítve. A cég számos újítással kezdte a 2018-as évet, ezek közül is a legszembetűnőbb a hatszögletű ring lecserélése.


A múlt heti Genesis adásban Alberto El Patron-nak és Johnny Impact-nek meg volt az esélye, hogy egy Steel Cage mérkőzés keretein belül elhódítsák Eli Drake-től a Global Champion címet, azonban a két kihívó nem tudott élni a lehetőséggel. Alberto és Johnny hiába próbáltak meg mindent, Drake jobb keze, Chris Adonis keresztbe húzta a számításaikat. Most a Global Champion-nak egyelőre nincs kötelező kihívója, így az Impact Wrestling négy szupersztárja egy Tag Team mérkőzésben küzd meg egymással. A két korábbi világbajnok Alberto El Patron és EC3 szembenéz Johnny Impact és Moose párosával.

A 2017-es év abszolút Eli Drake éve volt. Miután a 20 emberes Gauntlet for the Gold mérkőzésen megszerezte a Global Champion címet, sorra halmozta a sikereket, és győzte le az összes kihívóját. Így volt ez múlt csütörtökön is, amikor Alberto El Patron és Johnny Impact újra kihívhatta a bajnokot, de a Steel Cage mérkőzésen Eli újra megvédte a címét. Ez javarészt barátjának, Chris Adonis-nak köszönhető, aki tett róla, hogy Drake egyik ellenfele se tudjon élni a lehetőséggel. Mivel jelenleg nincs kihívója a Global Champion címnek, Eli Drake és Chris Adonis büszkén ünnepelhetik a Genesis-en aratott sikerüket, persze ha csak valaki meg nem zavarja őket ebben.

Egy hete új Grand Champion-t avatott az Impact Wrestling, Matt Sydal személyében. Sydal többször is a Grand mérkőzés szabályai miatt nem tudta legyőzni EC3-t, ezért egy időkorlát, bírák, és menetek nélküli küzdelmet kért Carter-től. EC3 elfogadta a kihívó feltételeit, de a mérkőzésen alul maradt, és Sydal megszerezte karrierje első Impact bajnoki övét. Matt Sydal első kihívója már be is jelentkezett a címre, mégpedig Fallah Bahh, akivel egyszer közösen próbálta meg legyőzni EC3-t.  

Bobby Lashley múlt heti Moose elleni mérkőzése nem úgy alakult, ahogy azt a korábbi bajnok eltervezte. Lashley úgy gondolta, hogy külső segítség nélkül is le tudja győzni a volt NFL játékost, azonban Dan Lambert, és új üdvöskéje, KM minden áron segíteni próbált a Walking Armageddon-nak. Lashley végül kikapott Moose-tól, és még Dan Lambert is szóvá tette neki, hogy miért nem hagyta, hogy közbe avatkozzanak. A vita végül odáig fajult, hogy Bobby Lashley kiosztott egy Spear-t Km-nek és Dan Lambert-nek is. Mivel az American Top Team újonca és a veteránja kezdetek óta nem szimpatizál egymással, most egy mérkőzéssel tesznek pontot a konfliktusuk végére.

Egy hét kihagyás után, visszatér az aktuális Tag Team csapat az Impact Zone-ba, hogy beszéljenek a Barbed Wire Massacre mérkőzésük pillanatairól. A Konnan vezette LAX egy elképesztő mérkőzésen van túl, ahol extrém körülmények között tudták megőrizni a csapatbajnoki címüket a kihívó o.V.e ellen.

A ma esti adásban egy új Knockouts hölgyet ismerhetünk meg, Keira Hogan-t, aki első debütáló mérkőzésén, rögtön az aktuális női bajnokkal, Laurel Van Ness-el fog megküzdeni. Az új lány nincs könnyű helyzetben, ugyanis Van Ness múlt héten is bebizonyította, hogy nagyon veszélyes tud lenni a ringben, amikor is Allie-t úgy győzte le, hogy leütötte a bajnoki övével. Ezt az esetet minden bizonnyal Allie sem fogja szó nélkül hagyni és valószínű visszavágót fog kérni Laurel Van Ness-től.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal