2017. október 25., szerda

Bully Ray üzent az Impact Wrestling birkózóinak.

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk, az Impact Wrestling azonnali hatállyal befejezte a közös együttműködést a korábbi vezető Jeff Jarrett és az ő tulajdonában lévő Global Force Wrestling márkanévvel. 

Fotó: sportskeeda
Erre a hírre a pankráció világában többen is felfigyeltek, köztük az IMPACT! korábbi világbajnoka Bully Ray is, aki bár már nem dolgozik a szervezetnél, még mindig jó kapcsolatot ápol a volt munkatársaival. Ray, a Twittert használva üzent az Impact Wrestling birkózóinak:

Az, hogy pontosan mi vezetett idáig, és hogy miért nem fejeződtek be a tárgyalások az Impact Wrestling és Jarrett között nem tudni de a korábbi King of the Mountain Champion a nyár folyamán egy fellépés keretein belül nem elfogadható magatartást mutatott a rajongók felé. Múlt héten egy független szervezetnél, a Real Canadian Wrestling-nél egy megrendezett gálán, ahol Jarrett is a fellépők között volt újra a viselkedésével hívta fel a figyelmet. Steven Ewaschuk a show promótere állítása szerint Jarrett az egész műsor alatt alkoholos befolyásoltság alatt állt, olyannyira, hogy a szünetben el is aludt, és fel kellett ébreszteni, mikor a rajongók közös képet akartak vele készíteni.
Szomorú látni, hogy a TNA korábbi alapítója ilyen magánéleti problémákkal küzd, másrészt pedig érthető, hogy az Anthem Sports megszakította a közös együttműködést a volt igazgatóval. Az Impact Wrestling vezetősége nem nézi jó szemmel az ilyen viselkedést, elég csak visszagondolni Alberto El Patron ügyére, ahol szintén nem voltak elnézőek, és hónapokra felfüggesztették a korábbi nehézsúlyú bajnokot.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal