2018. január 5., péntek

James Storm búcsúmeccse az Impact Wrestling-nél

Az eheti IMPACT! adásban volt látható James Storm karrierjéért vívott mérkőzése Dan Lambert és az Amrican Top Team ellen, amin a korábbi világbajnok nem tudott győzedelmeskedni, így 15 év után távozott az Impact Wrestling-től.

Fotó: ImpactWrestling
Aki figyelemmel kísérte az elmúlt hónapok Impact Wrestling-el kapcsolatos híreit, az már korábban értesülhetett a hírről, miszerint a korábbi Beer Money tag James Storm nem tudott megállapodni az Impact vezetőségével, így hosszú évek után távozik a cégtől. A búcsú az eheti részben volt látható, ahol Storm-nak az MMA edzőterem tulajdonosa Dan Lambert ellen kellett megküzdenie, aminek a karrierjük volt a tétje. James Storm elvesztette a meccset, köszönhetően az American Top Team közbeavatkozásának. A Cowboy egy kis ideig még tudta tartani a lépést a túlerővel, de King Mo és Colby Covington összetört a fején egy-egy sörösüveget, ami után már nem tudta folytatni a küzdelmet.
James Storm 14-szer tudott csapatbajnoki címet szerezni a pályafutása során a cégnél, és egyszer sikerült elhódítani a nehézsúlyú világbajnoki övet is. Távozása után a Cowboy-t szóba hozták a WWE-vel is, de Storm egyelőre csak független szervezeteknél vállal fellépéseket. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal