2017. október 29., vasárnap

IMPACT! 2017. Október 26. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban betekintést nyerhetünk az Impact Wrestling partner szervezeteibe, ahol több Impact-es birkózó kockára teszi a bajnoki övét, Garza Jr. és Johnny Impact megküzdenek a bajnok Eli Drake és barátja Chris Adonis ellen, valamint ízelítőt kaphatunk a Bound for Glory előtt Bobby Lashley és Moose összecsapásából.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás Dean Lambert és Bobby Lashley, valamint Moose és Stephan Bonnar arénába való megérkezésével indul, majd egy videóból vissza tekintést nyerhetünk EC3, James Storm, Fantasma és Texano hetek óta tartó viszályáról.

EC3 & James Storm vs. Texano & El Hijo Del Fantasma
Miután az Impact pankrátorai kikaptak az AAA birkózóitól, Eddie Edwards azt tanácsolta EC3-nek és James Storm-nak, hogy próbáljanak együtt dolgozni, ha győztesként akarnak hazatérni Mexikóból. Most Fantasma és Texano nem tudott egy csapatként együtt működni, amit Storm ki is használt, és a Superkick befejező mozdulatával meg tudta nyerni a mérkőzést.

Visszatérve az Impact Zone-ba láthatjuk, ahogy a backstage-ben Eli Drake épp telefonál, de Dutch Mantel félbeszakítja, és kérdőre vonja, hogy miért nem volt jelent egy promóciós média eseményen, amire hivatalos volt. Drake nevetve elmondja, hogy ő a Global Champion, menjen ilyen konferenciákra más, majd ott hagyja Mantel-t, és folytatja a telefonhívását.
Dutch Mantel megbeszéli az előbb történteket Scott D'amore-al, majd Jim Cornette is csatlakozik hozzájuk, aki szintén nem elégedett a bajnok viselkedésével.

oVe(c) vs. Brett Banks & Phil Atlas - World Tag Team Championship Match
A csapatbajnokok elutaznak a kanadai Border City Wrestling szervezethez, hogy ott is megmérettessék magukat Mexikó után. A srácoknak itt is sikerül győzniük, így már csak egy nagy feladat vár rájuk, mégpedig az LAX elleni visszavágó a BFG-n, ami egy 5150 Street Fight mérkőzés lesz.

Eddie Edwards(c) vs. Marafuji - GHC Championship Match
Eddie Edwards a múlt heti mexikói kitérő után visszautazott Japánba, ugyanis jelenleg ő a Pro Wrestling NOAH aktuális GHC bajnoka. Most a korábbi bajnok Marafuji ellen kellett megvédenie a címét, ami egy kiváló mérkőzés keretein belül sikerült is neki. Jó volt látni, hogy a két pankrátor mennyire tiszteli egymást, és a Japán közönség mennyire elfogadóan kezelte Eddie győzelmét úgy, hogy előtte még amerikai birkózó soha nem szerezte meg ezt a címet.

Az adás az Impact arénájában folytatódik, ahol McKenzie Mitchelle interjút próbál készíteni Eli Drake-el a háttérben az esti csapatmérkőzésről, és arról, hogy a bajnok miért hanyagolja a médiát, de Eli nem nagyon kíván beszélni vele.
A közönségben feltűnik Laurel Van Ness, aki két pezsgőspohárral a kezében próbál magának férfit találni, de nem jár sikerrel.

Petey Williams vs. Tarik vs. Keo Mia vs. Idris Abraham
A kanadai Petey Williams hazájában, a BCW szervezetnél egy négyemberes mérkőzésen vesz részt, amit sikerül megnyernie a Canadian Destroyer-nek.

Eli Drake(c) & Chris Adonis vs. Johnny Impact & Garza Jr.
Újra az Impact orlandói otthonában vagyunk ahol a BFG főmérkőzésének két résztvevője Eli Drake és Johnny Impact a címmérkőzés előtt még megmérkőznek egymással, igaz nem egyedül, mert Eli-nak Chris Adonis, Johnny-nak pedig Garza Jr. a csapattársa. Impact és Garza szépen együtt tudnak dolgozni, hogy legyőzzék a hetek óta őket támadó ellenfeleiket. A meccset meg is tudják nyerni, ugyanis mikor Drake elkapja Johnny-t, Adonis próbál neki segíteni, de Impact helyett a barátját sikerül eltalálnia, amiből Johnny fordítani tud és kikopogtatja Chris-t.

Trevor Lee(c) vs. Ultimo Ninja - X-Division Championship Match
A mexikói Tijuanaban található The Crash szervezethez utazik az aktuális X-Division bajnok Trevor Lee, hogy megmérettesse magát. Trevor egy kiváló high-flyer-el néz szembe, aki végig lépést tud vele tartani, de a végén egy rosszul végrehajtott szaltó után, Lee egy Double Foot Stop mozdulattal megnyerni a meccset.

A Global Forged tehetségkutató hetedik részének videójával folytatódik az adás.
Bobby Lashley vs. Moose 
Lashley az egész mérkőzés során nem vette komolyan az ellenfelét Moose-t, helyette inkább a közönséget hergelte, és magával volt elfoglalva. Ez a magabiztosság később vissza is ütött, ugyanis Moose láthatóan jobban akarta a győzelmet aminek meg is lett az eredménye, és felülkerekedett a korábbi bajnokon. Ezt a ring mellől figyelő Dean Lambert is észre vette, és közbe avatkozott, leütötte Moose-t. A mérkőzésnek ezzel vége lett, Moose győzött DQ-val, de Lashley ezt nem hagyta annyiban, és kiosztott neki egy Spear-t. Ekkor a UFC Hall of Famer Stephan Bonnar is közbe avatkozott, de megjelentek az American Top Team-es srácok és ők is segítettek Lashley-nek. Moose végül egy szék segítségével elüldözte az MMA harcosokat a ringből, majd bejelentette, hogy a november 5.-ei összecsapásuk Lashly és King Mo csapata ellen egy Steel Cage mérkőzés lesz.
Az adás a Bound for Glory-n megrendezésre kerülő LAX vs. o.V.e 5150 Street Fight Match promó videójával ért véget.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal