2018. január 15., hétfő

IMPACT! 2018. Január 11. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban folytatódik a viszály Eli Drake, Alberto El Patron és Johnny Impact között, az X-Divízió részlegétől láthatunk egy hat emberes csapatmérkőzést, EC3 új kihívót keres magának, Laurel Van Ness megküzd KC Spinelli-vel, valamint láthatjuk Dan Lambert ünneplését James Storm legyőzése után.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás a múltheti címmérkőzések rövid összefoglalójával indul, és újra megnézhetjük, ahogy James Storm elveszti a búcsú mérkőzését Dan Lambert és az American Top Team csapata ellen.

Dan Lambert és Bobby Lashley érkeznek a ringbe, és az edzőterem tulajdonosa mikrofont ragad. Lambert a múltheti mérkőzéséről beszél, amiben véget vetett James Storm karrierjének, majd felkonferálja az ATT legújabb tagját KM-et. KM csatlakozik hozzájuk a kötelek közé, és elmondja Lashley-nek, hogy úgy érzi teljesítette a kérését, és bebizonyította, hogy méltó csapattagja lehet az American Top Team-nek. A mondandóját azonban Moose félbeszakítja, és rögtön neki esik a legújabb ATT tagnak. Ezt Lashley nem hagyja annyiban, és megtámadja Moose-t, akinek Eddie Edwarsds érkezik a segítségére. Dan Lambert-et végül Lashley-nek kell kimentenie a ringből.

EC3 vs. Petey Williams
EC3 érkezik a ringbe, aki a múltheti címvédéséről beszél Matt Sydal és Fallah Bahh ellen. Carter elmondja, hogy Sydal megkapta az esélyt, hogy megszerezze az X-Division és a Global Champion címet, de egyikkel sem tudott élni, nem meglepő, hogy tőle sem tudta elhódítani a Grand bajnoki övet. EC3 végül elmondja, hogy bárki ellen ki áll a világ bármely országából. Ekkor érkezik Petey Williams, aki szívesen megküzd Ethan Carter-el. Miután Petey belép a ringbe, Carter rögtön meg is támadja. Williams felveszi a versenyt Ethan-el, és majdnem sikerül rajta végre hajtani a befejező mozdulatát a Canadian Destroyer-t, Carter azonban ezt kivédi, és kioszt neki egy TK3-t. Petey kijön a tusból, de miután kiugrik a ringből, Matt Sydal megérkezik, és megtámadja a Grand Champion-t. A mérkőzést EC3 nyeri diszkvalifikációval.

A backstage-ben McKenzie Mitchell interjút készít Allie-vel, akivel Laurel Van Ness múltheti támadásáról beszél. Allie elmondja, hogy nem ijed meg Laurel-től, és ha a bajnok játszani akar vele, akkor legyen így.

A Global Champion Eli Drake és barátja Chris Adonis megérkeznek az épületbe, miközben Alberto El Patron tör zúz a múlt heti veresége dühében.
Matt Sydal a színfalak mögött elmondja, hogy egy igazi oldschool mérkőzés típusban küzdene meg EC3-vel aminek 60 perc lenne az idő korlátja, és nem lennének menetek, sem bírók. Ha Carter így is le tudná őt győzni, akkor elfogadná a vereséget, sőt még kezet is fogna vele és meg is ölelné a bajnokot.

Az eheti GWN Flashback Moment of the Week rovatában visszanézhetjük James Storm világbajnoki címszerzését Kurt Angle ellen.

Laurel Van Ness(c) vs. KC Spinelli
Van Ness először lépett a kötelek közé mint Knockouts Champion. A lány végig hozta a megtört menyasszony karakterét, de Spinelli számára ez megtévesztő volt, ugyanis a lány a ringben is veszélyes tud lenni, nem csak a színfalak mögött. Laurel le is győzte KC Spinelli-t, de az ünneplés elmaradt, ugyanis megérkezett Allie aki viszonozta LVN-nek a múltheti támadását.




Eli Drake és Chris Adonis érkeznek a ringbe. A bajnok először csitítani próbálja a közönséget, majd átadja a szót Adonis-nak. Chris felkonferálja barátját, majd Drake vissza veszi tőle a mikrofont, és elmondja, hogy még mindig ő a cég Global Champion-ja, ugyanis Alberto El Patron múlt héten hiába próbált meg úszni a nagy halakkal, nem sikerült neki. A közönség a "You Suck" kántálásba kezd, de ez Eli-t nem nagyon hatja meg. Ekkor csatlakozik Alberto is, aki arra kéri a bajnokot, hogy fogja be száját, majd elmondja, hogy ha Eli elég tökös lenne, most azonnal megküzdene vele. Johnny Impact is megérkezik, aki szintén nem akar kimaradni a jövő heti Detroit-ban megrendezésre kerülő mérkőzésből. Alberto megtámadja Impact-et, majd Drake és Adonis is beszáll a bunyóba. Végül Johnny Impact tesz pontot az ügy végére, a ringből a srácokra ugorva. A közönség Impact-et ünnepli a szegmens végén.

A színfalak mögött Dan Lambert el van ragadtatva KM múlt heti James Storm elleni támadásától, aminek Bobby Lashley látszólag nagyon nem örül.
Chandler Park, nagybátyjának meséli a múlt heti mérkőzését, amikor megérkezik Jimmy Jacobs. Jimmy elmondja, hogy nagyot csalódott Park-ban, hogy a nagy Abyss már a múlté. Joseph erre megjegyzi, hogy Abyss a szörny többet nem fog visszatérni, amire Jacobs azt feleli, hogy jobb is, mert csak egy szörnyeteg van az Impact-ben. Ekkor megjelenik Kongo Kong, akitől látszólag Chandler nagyon megijed.
Az o.V.e és Sami Callihan meglátogatják az LAX klubházát, és szétverik a berendezést. Miután a Konnan vezette csapat visszatér a helyszínre, és meglátják, hogy a korábbi csapatbajnokok mit tettek a kedvenc helyükkel, bejelentik, hogy jövőhéten egy Barbed Wire mérkőzésen állnak bosszút ezért, ahol a kötelek helyett is szögesdrótok lesznek.
 
Trevor Lee, Caleb Konley, és Hakim Zane vs. Sonjay Dutt, Dezmond Xavier, és Garza Jr.
Az X részleg pankrátorai egy hatemberes csapatmérkőzésen próbálnak bizonyítani, hogy ki lenne a megfelelő kihívója az új bajnok, Taiji Ishimori-nak. Garza láthatóan még mindig vállsérüléssel küzd, de így is tisztesen helyt tudott állni a mérkőzésen. A végig kiélezett küzdelemből végül Dezmond Xavier-nek sikerült kijönnie győztesen, aki egy Final Flash-t ugorva Hakim Zane-re megnyerte a meccset. A mérkőzést követően Taiji Ishimori is tiszteletét tette a ringben, aki elfogadta Xavier kihívását. Josh Mathews be is jelenti, hogy erre a mérkőzésre a jövő heti adásban kerül sor.

Bobby Lashley & KM vs. Moose & Eddie Edwards
Lashley-t és KM-et elkíséri a mérkőzésre Dan Lambert, és az ATT folyton megsérülő sráca, akit most sem néztek jó szemmel a ringnél, és Edwards, Moose-al közösen rögtön meg is támadta még a küzdelem előtt. Lambert miközben a közönséggel van elfoglalva, próbál segíteni Lashley-éknek. Bobby-t végül Moose kiejti a ringből, és amíg ők egymással vannak elfoglalva, addig KM és Edwards egyedül marad a ringben. Mivel Lambert megzavarja Eddie-t, KM egy sikeresen bevitt mozdulatával legyőzi a korábbi világbajnokot.

Az adás a jövő heti LAX vs. o.V.e - Barbed Wire Massacre meccs promó videójával zárul.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal