2018. január 19., péntek

IMPACT! 2018. Január 18. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Dezmond Xavier kihívja az X-Division bajnok Taiji Ishimori-t, KC Spinelli megküzd Rosemary-vel, Chandler Park megvívja második mérkőzését Kongo Kong ellen, Alberto El Patron és Johnny Impact megpróbálja elhódítani Eli Drake-től a Global Champion címet, és az LAX egy Barbed Wire Massacre meccs típusban néz szembe az o.V.e. csapatával.


A teljes adás itt, a Barbed Wire Massacre III mérkőzés pedig itt tekinthető meg. Jó szórakozást hozzá!

Taiji Ishimori (c) vs. Dezmond Xavier - X-Division Championship Match
Dezmond Xavier az elmúlt hónapokban végzett kiváló munkája után méltán kapta meg a lehetőséget, hogy elhódíthassa az X-Division bajnoki címet, az aktuális bajnok Taiji Ishimori-tól. A két birkózó nagy tisztelettel tekint egymásra, és ez a ringben újra meg is mutatkozott. A rajongóknak most sem lehet okuk panaszra, az X részleg két tehetsége elképesztő látványos mérkőzést vívott egymással. Miután Ishimori a ringen kívül találta magát, Xavier rögtön utána is ugrott, majd a második ugrásánál, a közönség soraiba esve Ishimori meg is sérül. A Japán birkózó azonban mit sem törődve ezzel folytatja a meccset, és Dezmond Final Flash mozdulata után is feláll. Taiji ez után fordítani tud, és egy 450 Splash-t ugorva Xavier-re meg is tudja őrizni a bajnoki övét. A felek természetesen kezet rázva zárják az összecsapást.

A következő percekben egy összefoglaló videót láthatunk, az LAX és az o.V.e hónapok óta tartó viszályáról, valamint az American Top Team és Bobby Lashley kapcsolatáról.
Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatában újra megnézhetjük az első Grand Championsip mérkőzést, ahol Aron Rex legyőzve Eddie Edwards-ot, lesz a cég első Grand bajnoka.
Ezután EC3 és Matt Sydal feud-járól, valamint Allie első számú kihívó jogot nyerő mérkőzéséről nézhetünk meg egy összefoglalót.
McKenzie Mitchel interjút készít a kötelező kihívóval Allie-vel, aki jövő héten a Genesis adásban megküzdhet a Knockouts Champion Laurel Van Ness-el.

Kongo Kong / Jimmy Jacobs vs. Chandler Park / Joseph Park
Az Impact Wrestling aktuális szörnyetege, Kongo Kong érkezik elsőnek a ringhez, akit elkísér Jimmy Jacobs is a ringhez. Chandler Park nagybátyjával érkezik. Joseph megpróbálja lebeszélni unokaöccsét, hogy ne küzdjön meg Kong-al, de az első győzelme után az újonc hajthatatlan. Kong könnyedén legyőzi Chandler-t, de a mérkőzés után még Jacobs nem engedi, hogy távozzanak a szorítóból, és kéri az óriást, hogy ugorjon rá a ring közepén fekvő ellenfelére. Joseph, a rokona segítségére siet, hogy orvost hívjon Chandler-hez.

Eli Drake(c) vs. Alberto El Patron vs. Johnny Impact - Impact Global Championship Match
Erre az összecsapásra a Detroit-i Border City Wrestling-nél került sor. A három résztvevő egy No DQ mérkőzésen küzdött meg egymással a Global Championship címért. A BCW szervezet ringjének kötelei a megszokottnál jóval lazábbak voltak, amivel a három birkózónak meg is gyűlt a baja. Alberto-ék ezért inkább a ring körül folytatták, ahol székeket is használhattak egymás ellen. Volt még valami ami hátráltatta őket, az pedig a bíró, aki nem tűrte, hogy nem hallgatnak az utasításaira, ezért úgy gondolta, hogy ő is beszáll a meccsbe, de ezt egyikük sem nézte jó szemmel, és le is rúgták a játékvezetőt. Az új bíró, aki érkezett a régi helyére, sem tudta sokáig vezetni a mérkőzést, ugyanis Eli Drake kiosztott neki egy Gravy Train-t. Ekkor a cég birkózói megérkeztek a ringbe, hogy közbeavatkozzanak, így a bajnoki címmérkőzés idő előtt félbeszakadt, Eli pedig maradt az Impact Global bajnoka.

Rosemary vs. KC Spinelli
KC Spinelli a múltheti Laurel Van Ness elleni veresége után, most a szervezet egyik legjobb Knockouts hölgye ellen kell hogy bizonyítson. Spinelli egy ideig hely tud állni a Rosemary elleni mérkőzésben, kétszer ki is tér a lány Red Wedding mozdulata elől. Rosemary azonban megzavarja, mikor az arcába akar fújni, de ez csak elterelés volt, ezzel csak az volt a célja, hogy sikeresen végre hajtsa Spinelli-n a Red Wedding befejező mozdulatát. Rosemary a győzelme után mikrofont ragad, és Allie-nek üzen, hogy ha megnyeri jövő héten a Knockouts bajnoki címet, a szövetségük nem fogja megállítani abban, hogy kihívja egy bajnoki mérkőzésre. Ekkor azonban megérkezik Hania, és megtámadja a győztest. Hania rádobja a ring lépcsőjére Rosemary-t, majd a biztonságiaknak kell elvezetnie az este folyamán debütáló új Knockouts hölgyet.

Az LAX és o.V.e viszályát bemutató videó második felében, Abyss mesél a sérüléseiről, amiket az ő Barbed Wire Massacre meccsén szerzett.
Az este főmérkőzése előtt megtudhatjuk a jövő heti Genesis adás meccseit.

o.V.e vs. LAX - Barbed Wire Massacre III Match
Ez a mérkőzés nem a Pop TV-n volt látható, hanem az Impact Wrestling új partnere, a Twitch közvetítette, rögtön az adás után. A cég feltöltötte a hivatalos Youtube csatornájára is, így bármikor gond nélkül visszanézhető. Egy elképesztő meccset hoztak a srácok, ez kétségtelen. Azon kívül, hogy a köteleket szögesdrótok helyettesítették, a két csapatnak minden megengedett volt, és ezt bőven ki is használták. Egymás után törtek az asztalok, a székek, de használtak még létrát, villákat, és még alkoholt is ami igen kellemetlen tudott lenni az épp vérző sebeiknek. Miután lebontották egymással a köteleket helyettesítő szögesdrótokat, Callihan és Dave Christ már befejezni készült a meccset, de Konnan egy szöges baseball ütővel közbeavatkozott, és megtámadta Sami-t. Ezután Santana a létra tetején Dave fejébe kihegyezett hurkapálcikákat vert, és egy Suplex-el a ring közepére helyezett két asztalba dobta. A hihetetlen mérkőzésből végül az LAX jött ki győztesen, és maradnak továbbra is a cég Tag Team bajnokai.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal